Fakt ! Te modele Sony to fal starty jeśli chodzi o media i obsluge niestety Samsung sporo wyprzedza Sony (moja zona jak ma obejzec najnowsze seriale IPLA,TVN PLAYER to idzie do małego pokoju ogladac w TV Samsung "2000zl'' tam jest wszystko na bierzaco i o wiele lepiej skonifgurowane) szkoda ze telewizor za który dalem 10 000 zl zachowuje się jak chiński prototyp przystawki android ! Ale jedno trzeba mu pzyznac jakość obrazu jest nie do przebicia najlepszy jak do tad widziałem uzywalem plazme 5 lat moim zdaniem ten TV jest lepszy ! Jeszcze jedno portal YOU TUBE działa doskonale .......pod warunkiem trzeba mieć predkosc minimu 20 mb/s
Nie zamieniłbym na dzień dzisiejszy na inny pomimo tych niedorób najwaznieszy jest jednak obraz !!!
Ja mam dużo mniejszą prędkość i powiem Ci że przy lepszej rozdziel. dłużej troszkę się ładuje ale jakość YT jest naprawdę świetna choćby patrząc do tv Sony który kupiłem dwa lata temu... A inne Iple itp. nie interesują mnie nie mamy z zona na to czasu plus jakość tych serwisów pod względem obrazu tez nie jest zachwycająca.
A propo kasy to pomyśl w inny sposób ja dwa lata temu takie pieniądze zapłaciłem za 55 cali FHD.. a tu masz tańszy tv w 65 calach ... a to tylko dwa lata minęły...
A odnośnie Kodi (ja na tym się nie znam) ale w necie generalnie piszą to co Kolega napisał czyli trzeba odpowiednie wtyczki zaciągnąć i podobno działa..