AlbertoTomba
Active member
Aż tak to pewnie nie, jest mnóstwo rzeczy które tam się mogą poprawiać i nie rzucać w oczy, ale nie zaszkodziłoby jakby dawali jakiś changelog
V473 => V474 => V4xx ?Ma być nowy update.
Powinien go widzieć podłączając w amplitunerze w gniazdo HDMI OUT a w TV w HDMI 4Witam serdecznie mam ten TV i Amplituner Onkyo TX-8270 i mam taki problem że przy podłączaniu przez wszystkie porty HDMI wyskakuje mi ;
Ten sygnał OSD nie jest obsługiwany przez Twój telewizor czy to znaczy że nie ma szansy na podłączenie tego amplitunera z tym TV no jestem w kropce . TV za tyle kasy a ma problemy ,dzięki za pomoc
Witam dzięki za poradę który soft jest najlepszy na dzien dzisiejszy ostatni jest V474 OTA i nie wiem czy najlepszyWgraj nowsze oprogramowanie do tv. Na sofcie v. 462 nie mogłem ustanowić połączenia przez ARC z moim Onkyo TX-NR646, a po wgraniu softu v. 473 udało się to zrobić. Trzeba ustawić odpowiednie opcje w TV i amplitunerze.
Wersja 474 to nie jest, jeśli chodzi o jasny pasek niczego nie poprawia. Nie poprawia też problemu zgłaszanego na innych forach, trzeszczenia wbudowanych głośników w Dolby Atmos. Mam wrażenie, że większość problemów dotyczy 75" a nie 65", tak przynajmniej zgłaszają na AVS.Ma być nowy update.
Wgraj ostatni i zobacz czy coś zmieni.Witam dzięki za poradę który soft jest najlepszy na dzien dzisiejszy ostatni jest V474 OTA i nie wiem czy najlepszy