No to czekamy na raport.I wszystko jasne.
Dobra, niech stracę - robię restore i wrzucę ten update oficjalny.
No to czekamy na raport.I wszystko jasne.
Dobra, niech stracę - robię restore i wrzucę ten update oficjalny.
Czyli oficjalne pudrowanie trupa....Oczywiście w kwestii obrazu nic się nie zmieniło.
Już za 4 lata, już za 4 lata.....Czyli nadal zjebane. Pisałem wcześniej że naprawili cec u mnie też steruje coreelec...i głośność wreszcie działa z ampli jak powinna...
CEC idzie w dobrym kierunku!
NO...945..... ( C95x )Następca 945 będzie dopiero we wrześniu.
@kiki niemasz w TCL znajomego Chińczyka, żebymu palcem pokazać o co kaman z tym paskiem?Trupa jak trupa, miałem tv z gorszymi babolami w obrazie (ale też kosztowały odpowiednio mniej...), natomiast świadczy to o porażajacej nieudolności chińskich programistów, bo istota problemu jak i jego rozwiązanie są wręcz banalne. Podejrzewam że tam nie ma kto im wskazać palcem konkretnie gdzie/że jest problem, bo np najbardziej ordynarne rozwiązanie, czyli przesunięcie granicy podświetlenia jedną strefę wyżej (a poniżej obrazu - niżej), żeby nie robił sie ten artefakt, to serio nie wymaga wirtuoza pisania kodu...
Wyglada natomiast ze głównie skupili się na estetyce i działaniu hdmi - i to też dobrze, ale przez prawie rok od premiery to już wszystko powinno hulać.
W każdym razie - funkcjonalnie jest lepiej, czy może - nie jest już beznadziejnie