Pan Darkowski
New member
jojoro chyba psikusa robisz
jojoro chyba psikusa robisz
Tak, zakup realizowany był przez internet. Dzięki za informację bo przyznam szczerze, że nigdy dotychczas nie miałem potrzeby zwrotu towaru i jestem zielony w tych sprawach.Jeżeli kupiłeś go przez internet to bez problemu możesz tak zrobić.
Tak wpisałem w menu "kontrast" i otworzyło się menu serwisowe. Zgodnie z opisem że strony https://factory-reset.com/wiki/TCL_Service_Menujojoro chyba psikusa robisz
Jest jeszcze taka opcja, że jak znajdziesz jakiegoś normalnego kierownika w sklepie i wyjaśnisz normalnie sprawę to po prostu zwrócą Ci różnicę. Ja tak miałem z zakupem sprzętu AGD i zwrócili mi 800 zł, ponieważ pracownik nie poinformował, że wchodzi za 3 dni gazetka z niższymi cenami.
Jak dla mnie TV jest dobry jestem zadowolony ma kilka wad i mam nadzieję że zapowiadany na pierwszy kwartał tego nowego roku, nowy gruntowny Soft naprawi bolączki tego TV .Dzień dobry albo i nawet wieczór
Od jakiegoś czasu patrzałem za tym(i nie tylko) tv tylko na początku cena była zaporowa aż tu nagle wczoraj widzę w media... 5999 i pierwsza myśl BIORE!!!!. Po powrocie przemyślałem i pierw poczytam o tym tv no i dzisiaj w pr..y przez jakieś 3 h studiowałem w/w temat i trochę się przestraszyłem tego tv.
po primo co jest nie tak z tym softem. większość firm z poziomu menu instaluje się oprogramowanie a tu czytam o jakichś ruskich stronach(nie do pomyślenia)
druga sprawa kompletnie nikt nie napisał o jakości samego dżwięku głośników jak grają TE WBUDOWANE w tv bo przyznam sygnowane wielką firmą i chciałbym z tego korzystać a nie podłączać zewnętrzne czy to graj belki czy amplitunery
Panowie jak to gra w muzyce i na jakie efekty można liczyć w filmach. Czy faktycznie te głośniki skierowane ku górze dają jakiś efekt (niby atmos) czy to zwykła ściema (Yamaha od kilku lat robi takie grajbelki i to sie tam podobno sprawdza) tylko po co dokupować coś skoro jest to wbudowane w tv i na papierze ma nawet niezłe parametry jak do pokoju 20m2
Pozdrawiam
Cieżka sprawa poniewaz nigdzie tego tv nie widziałem w stacjonarce a mimo wszystko mam chrapkę na niego... ,najlepiej zagadaj w sklepie stacjonarnym i podłącz pena z muzyką albo jakiś film tak jak ja to zrobiłem i sprawdź czy Ci odpowiada taki dzwięk pozdro
co znaczy w/w pakiet i jak się zostaje niebieskim i skad to wysyłaszDla niebieskich jest też teraz za 5999 zł z pakietem.
Możesz brać w ciemno - w tej ofercie.