Ciekawie rozwija się wątek dotyczący podświetlenie w naszym TCL : https://www.avforums.com/threads/tcl-c935-owners-and-discussion-thread.2426274/page-36
Ciekawe , jak jest prawda....
Ciekawe , jak jest prawda....
Nie znalazłem tu nic o marce Hisense, jakieś opinie o ich produktach? Ewentualnie coś warte zastanowienia?
Widziałem Hinsense miniled 65U8HQ i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, dla mnie narazie troche za drogo jak cena troche spadnie to byc moze.. Mam dylemat pomiędzy nim a TCL 835A co Ty tu chcesz znaleźć o marce hisense skoro Kiki nie posiada go w ofercie... To chyba oczywiste że nie jest tu promowana...
Jakiż to model z ATV wprowadził TCL jako pierwszy na świecie? Philips nie wprowadził nigdy Androida do produkowanych przez siebie telewizorów ponieważ pierwsze smart tv na tym systemie pojawiły się dawno po zaprzestaniu przez tą firmę produkcji - Androida wprowadził w swoich odbiornikach chiński producent TPVision , może sprzedawać (na wyłączność) pod marką holenderskiej firmy. Co do pierwszeństwa, na styczniowych targach CES 2015 Sharp, Sony i TPVision zaprezentowały w tym samym czasie lineupy z ATV na rok modelowy 2015.Przecież to Twoja kasa.
Jeśli chcesz Hisense to taki wybieraj.
TO TCL wprowadził pierwsze na świecie mini ledy.
To TCL wypromował technologię - teraz inni idą tą droga.
Podobnie jak Philips pierwszy wprowadzał Androida na świecie w telewizorach.
Uczył się przez kilka lat ,ale dzięki temu inne firmy przyszły na gotowe.
TCL ma największe doświadczenie.
Chętnie pobiorę nauk, zatem jakiż to pionierski model TCL przetarł szlaki, zanim następni raczyli Androida wdrożyć?Nie gniewaj się , ale
Poucz się i porozmawiamy !
Kiki, błagam, jesteś sprzedawcą. Konkret. Podaj, uprzejmie proszę, rok wprowadzenia tv z QD przez TCL i ATV przez TPVision. I przy okazji napisz jeszcze prowzę, o ile wiesz (ale Ty chyba wiesz wszystko), kiedy Philips zaprzestał produkcji TV?Philips pierwszy wprowadził telewizory z Androidem pod marką Philips.
TCL pierwszy wprowadził do sprzedaży telewizor z kropkami kwantowymi pod marką Thomson.
TCL pierwszy wprowadził mini Led.