Szczerze mówiąc to prawda. Mecze wyglądają tragicznie.
Ale na szczęście tylko niektóre- szczególnie te gdzie gra nasza reprezentacja leniuszków bez wiary w wygraną.
W klubach grają jak mężczyźni a w reprezentacji jak dzieciaki na boisku orliku.
A poważnie to obraz podczas meczów jest OK- nie zauważyłem nic złego w jakości obrazu- możesz napisać czego szukać?
Tak, nasza reprezentacja, to nawet na Oledzie Sony będzie wyglądała tragicznie....
Czytałem komentarze pod recenzją na YouTube i jeden koleś kupił najpierw C745, oddał do sklepu, bo nie było tego WoW, a kiedy właśnie oglądał mecz, to była tragedia. Więc wziął C845 i ten też oddał z powrotem, bo okazało się, że nie widzi w tych telewizorach na tyle dużej różnicy, aby przepłacać 1800 zł. Więc z powrotem czeka na dobrą okazję aby kupić C745. Blooming w C845 większy niż w C745, a jasność w tym pierwszym wypala oczy. Czernie też są niby lepsze w tańszym modelu (pewnie dlatego, że mniejsza jasność).
Ja też w sklepie kiedy oglądałem Hisense U8KQ, i szedł tam mecz, to tak, jakbym oglądał na ruskim Rubinie - kolory koszulek piłkarzy nie nadążały za postaciami i były rozmazane. Ale tam był tryb dynamiczny, może dlatego.