Zmiana 65 na 75 to Twoim zdaniem jakiś istotny przeskok?Jak ktoś wymieniał 65 na 75" to wie o czym jest rozmowa.
O nowej radości.
Nawet 2 lata radości przy dzisiejszym trybie życia to szmat czasu.
Radość to radość.
Niestety na większy nie ma miejsca, 75 cali to maks co mogę zmieścićZmiana 65 na 75 to Twoim zdaniem jakiś istotny przeskok?
Wg Ciebie po 2 latach radość mija?
Sam to wymyślasz czy ktoś Ci pomaga?O nowej radości.
Radość to radość.
wybacz, pytanie kierowałem do Kikiego odnośnie jego argumentacji.Niestety na większy nie ma miejsca, 75 cali to maks co mogę zmieścić
Zmiana 65 na 75 to Twoim zdaniem jakiś istotny przeskok?
Wg Ciebie po 2 latach radość mija?
Mam 65 cali na początku celowałem w 75 ale kusi mnie 85 aczkolwiek boję się, że będzie trochę za duży
Niebieski prostokąt to 75 cali a całość to 85.
Co radzicie?
Myślę,ze po prostu większy ekran, co za tym idzie wieksza przyjemność z oglądania.wybacz, pytanie kierowałem do Kikiego odnośnie jego argumentacji.
Ale trzymając się tematu , 2 pytania do Ciebie: Na czym Tobie zależy w nowym TV, czego nie ma obecny? Co będzie musiało się wydarzyć abyś podjął decyzję o zakupie nowego TV?
85 cali do tego fajne audio i będzie Pan zadowolonyMam 65 cali na początku celowałem w 75 ale kusi mnie 85 aczkolwiek boję się, że będzie trochę za duży
Co radzicie?
Napisałem priv.Ok. ale ile masz max kasy ???
Mam 65 cali na początku celowałem w 75 ale kusi mnie 85 aczkolwiek boję się, że będzie trochę za duży
Co radzicie? Nie całe 5m od TV
Przede wszystkim...jak daleko siedzisz od telewizora? To raz.
Dwa.Czy Twój telewizor nie wisi przypadkiem za wysoko?A nawet jeśli wysokość jest Ok ,to `85 z racji tego ,że jest większy powinien pójść w dół względem obecnego. Po prostu żebyś nie musiał zadzierać do góry głowy przy oglądaniu.5 minut wytrzymasz ,ale przy dłuższym seansie może nie być komfortowo.
Generalnie jest tak ,że patrząc poziomo powinieneś "celować" w połowę wysokości telewizora.Chodzi o to ,żeby przy oglądaniu zbytnio nie podnosić głowy ani jej nie opuszcza
Ok, będzie 85 - dziękuję za szybie odpowiedziNie żartujmy, do 5m to 85" będzie małe.
Jak bierzesz pod uwagę 85", to nawet się nie zastanawiaj.
Ty tak na poważnie? Wiesz ze materiał który oglądasz jest 50hz? Na jaki uj Ci czy i jeszcze 20 czy tam 44? Te cyferki są potrzebne tylko wtedy kiedy materiał wrzucany na matrycę idzie w takim klatkarzu. PC, ps5 czy xbox...Ok, będzie 85 - dziękuję za szybie odpowiedzi
Do zwykłego oglądania TV plus piłka co się z tego nada 7.5 tys:
- TCL 85P745 czy ma 100/120Hz ? Na stronie sklepów piszą 144Hz a na stronie displayspecifications.com że jest ma 60Hz...
Oglądam piłkę nożną + Netflix + Cyfrowy Polsat.
- Samsung QE85Q70C - 120Hz
- Sony KD-85X85K - 120 Hz + Android TV/ Google TV ( czasami się trafia za ok 7 tys )
- Samsung UE85CU8072 - Najtańsze 85 cali ale ma 60Hz... Boje sie, że do piłki się nie nada chociaż mam w drugim Pokoju Samsung UE48H6400 i ten ma też tylko 60Hz i daje radę bez problemu jeżeli chodzi o Sport.
Dziękuję