Jak pisałem wyżej, Pioneer VSX-324K.Jaki masz wzmacniacz?
Jak pisałem wyżej, Pioneer VSX-324K.Jaki masz wzmacniacz?
Ale stał się biblią, inspiracją i drogowskazem dla innych "testerów". Jakby go nie było to nie mieliby co kserować.A test C845 z "flatpanels"?
Na podstawie tego testu nigdy bym tego telewizora nie kupił.
Jak pisałem wyżej, Pioneer VSX-324K.
To trudno abyś miał info o dźwięku obiektowym na wzmaku nie obsługującym dźwięku obiektowego. On nie ma nawet wyjścia na górne głośniki.Jak pisałem wyżej, Pioneer VSX-324K.
Nie przesadzajmy, Gmeru, a przede wszystkimTomek Chmielewski z Geexa - potrafią zrobić test, szczególnie ten drugiAle stał się biblią, inspiracją i drogowskazem dla innych "testerów". Jakby go nie było to nie mieliby co kserować.
Niezbyt czaje co to ma do tego, że dźwięk po optyku bezpośrednio do wzmacniacza jest, a przez switch już nie, ale mniejsza z tym ;P Zamówiłem jakiś nowszy switch do optyka i zobaczymy czy to coś zmieni. Jak nie, trzeba będzie pomyśleć o nowym wzmacniaczu.To trudno abyś miał info o dźwięku obiektowym na wzmaku nie obsługującym dźwięku obiektowego. On nie ma nawet wyjścia na górne głośniki.
switch nic nie zmieni a wzmacniacz owszem, przy czym do tego konieczne będą dodatkowe głośnikiNiezbyt czaje co to ma do tego, że dźwięk po optyku bezpośrednio do wzmacniacza jest, a przez switch już nie, ale mniejsza z tym ;P Zamówiłem jakiś nowszy switch do optyka i zobaczymy czy to coś zmieni. Jak nie, trzeba będzie pomyśleć o nowym wzmacniaczu.
No i tak jestPonoć to wymogi energetyczne UE tak narzucają że podczas pierwszego uruchomienia ma być EKO
Dziękuję. Na Ciebie @kiki można jednak liczyć.Oczywiście, że ma powłokę, to widać jak masz go gdzieś do wglądu.
w tym materiale sponsorowanym (brawo! - nie można się tego wstydzić i benchmark.pl, podobnie jak np. **********.pl wskazują to w swoich testach) wkradł się drobny błąd - relacjonujący test wskazał błędnie na brak powłoki antyrefleksyjnej, która zdaje się jest, natomiast prawdopodobnie chciał wskazać na powłoki stosowane w topowych produktach konkurencji opartych o matrycę VA, gdzie dodawana jest dodatkowa folia poprawiająca kąty widzenia (w sony nazywa się to x-wide). Jest to rozwiązanie obniżające poziom degradacji kolorów pod kątem, jednocześnie pogarszające kontrast, przy czym to pogorszenie widoczne jest jedynie w testach syntetycznych, w rzeczywistości nie wpływa negatywnie na odbiór.łDziękuję. Na Ciebie @kiki można jednak liczyć.
Zastanawia mnie jednak stwierdenie prezentera na poniższym filmie YouTube.
Przetestowaliśmy TCL 65C845 ...
Od ok. 9:00 minuty, mówi o słabych kątach widzenia.
A w 9:53 minucie nadmienia, że spowodowane jest to brakiem powłoki antyrefleksyjnej.
Dokładnie cytuję: ..." w tak wysokim modelu mogło by się TCL pokusić o zastosowanie powłoki antyrefleksyjnej".
![]()