Telewizor firmy LCD firmy Philips 46PFL9707 -

accu

New member
Bez reklam
Dzieki Accu bardzo fajna stronka, dla info pisalem juz o tym ze philips robi promo we francji zwrot 500 euros na 60 cali 300 euros na 46 cali.
Od dystrybutora cena tv 60 cali to 3200 euros - 500 od philipsa to jest 2700 czyli jakies nie cale 11 000 PLN .Asz mnie kusi tylko nie wiem jak z gwarancja przewoz takiego tv busem z Paryza to jakies 200 PLN .
Kolego Kiki jesli to czytasz moze ty masz fajna cene ???
Pozdro

Witam uprzejmie ,

Tak , cena około 11000PLN za telewizor firmy Philips 60PFL9607S/12 brzmi już kusząco , ale nadal wysoka , ale dla około 2% Polaków to już pewno do
zaakceptowania, niestety ja do nich się nie zaliczam .:-|
Pozdrawiam ,:)
accu
:kom:

rybka.w

New member
kolego khad, :szukaj: prawdę Ci powie.... Za dużo ofert się nie wyświetli ale...... ważne już że są :-o

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Ukazał się kolejny test telewizora firmy Philips 46PFL9707S/12.
Z pełną jego treścią można się zapoznać na stronce:

Test Philips 46PFL9707S : Une profondeur de noir impressionante ! | Haute Définition sur HDfever

Testujący podają nastawy parametrów obrazu w kilku , wybranych trybach obrazu. I tak powinno być!
Test potwierdza wysoką jakość obrazu , jaką generuje ten telewizor .:smile:
Tak "mimo chodem " płyta Blu-ray - "Quebec Magnetic Live" zespołu Metallica , którą odtwarzałem
na swoim sprzęcie "to jest to" - trzy godziny ekspresyjnej , dynamicznej muzyki rockowej .

Pozdrawiam,:)
accu

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Ukazał się kolejny test telewizora firmy Philips 46PFL9707 .
Dostępny jest na stronce:

XXL-TEST: Philips 3D Max-LCD 46PFL9707S/12 (02.07.2012)

BTW , pięknie zagrał zespół Pearl Jam 6 listopada 2011 r. w Rio de Janeiro podczas jednego z występów
promującego trasę koncertową z cyklu Pearl Jam Twenty . 155 minut 54 sekund ekspresyjnego
rocka .

accu

Ostatnia edycja:

bestring

New member
Philips 46PFL9707

Telewizor mam super ale pojawił sie problem
Klawiatura z drugiej strony pilota przestała mi działać

Czy ktos wie jak to wlaczyc czy musze instalowac telewizor od nowa

accu

New member
Bez reklam
Telewizor mam super ale pojawił sie problem
Klawiatura z drugiej strony pilota przestała mi działać

Czy ktos wie jak to wlaczyc czy musze instalowac telewizor od nowa

Witam uprzejmie,

Spójrz może na post nr #1396 w wątku :Seria telewizorów firmy Philips 8007 na rok 2012 r.wielkości 40" 46" i
55".
Może pomoże?

accu

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,
@bestring
Proszę sprawdzić również stan baterii .

Proszę również sprawdzić jaką masz fabryczną wersję oprogramowania telewizora , czy czasem nie trzeba rozważyć wgranie nowej wersji oprogramowania telewizora .

Możesz również wyłączyć telewizor całkowicie z sieci zasilającej na kilka minut . (tj.wyłączyć telewizor pilotem , odczekać 2-3 minuty , a następnie wyciągnąć wtyczkę
kabla zasilającego z gniazdka sieciowego)
A nie możesz spróbować "sparować" jeszcze raz pilot z telewizorem naciskając czerwony i niebieski
przycisk na pilocie jednocześnie oraz naciskając przycisk OK . (przytrzymaj pilota około 10 cm od logo telewizora Philips)
Po udanym sparowaniu wyświetli się komunikat .

BTW , gratuluję zakupu !:-| Proszę napisz , czy matryca jest jednolicie podświetlona , czy nie ma pionowych smug tzw. "brudnego ekranu" , inaczej mówiąc -DSE .

accu

Ostatnia edycja:

Jacenty68

New member
Witam uprzejmie,
@bestring

Proszę również sprawdzić jaką masz fabryczną wersję oprogramowania telewizora , czy czasem nie trzeba rozważyć wgranie nowej wersji oprogramowania telewizora .

Możesz również wyłączyć telewizor całkowicie z sieci zasilającej na kilka minut . (tj.wyłączyć telewizor pilotem , odczekać 2-3 minuty , a następnie wyciągnąć wtyczkę
kabla zasilającego z gniazdka sieciowego)
A nie możesz spróbować "sparować" jeszcze raz pilot z telewizorem naciskając czerwony i niebieski
przycisk na pilocie jednocześnie od kilkunastu do kilkudziesięciu sekund .

BTW , gratuluję zakupu !:-| Proszę napisz , czy matryca jest jednolicie podświetlona , czy nie ma pionowych smug tzw. "brudnego ekranu" , inaczej mówiąc -DSE .

accu
Im wiecej czytam o TV Philips tym częściej nasuwa sie wniosek: PHILIPS=problemy.

bestring

New member
Philips 46PFL9707

Oprogramowanie zmienilem kilka dni temu zreszta na nim działala klawiatura
Nic nie daje wylaczenie z prądu i wlaczenie.
Ekran jest czysty idealny nie ma smug
Popołudniu zainstaluje go ponownie i zobacze chyba ze producent mi cos podpowie

accu

New member
Bez reklam
Oprogramowanie zmienilem kilka dni temu zreszta na nim działala klawiatura
Nic nie daje wylaczenie z prądu i wlaczenie.
Ekran jest czysty idealny nie ma smug
Popołudniu zainstaluje go ponownie i zobacze chyba ze producent mi cos podpowie

Witam uprzejmie,
A czy sprawdziłeś , jaką wersję oprogramowania ma pilot zdalnego sterowania ?
Zobacz post nr #168
A może pilot jest uszkodzony , choć zdarza się to bardzo , bardzo rzadko .

accu

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
pilot nie ma oprogramowania

Witam uprzejmie,

Poczytaj sobie trochę wiadomości na temat wersji oprogramowania pilota zdalnego sterowania w supporcie firmy Philips , to później będziesz się mógł konstruktywnie wypowiedzieć .

Zdróweczka w Nowym Roku , bo to jest najważniejsze !!!!!

accu

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

W dniu 17 lutego 2013 r. na znanym i cenionym za fachowość;) AVForums ukazała się recenzja
topowego telewizora firmy Philips w roku 2012 r. tj. modelu z serii 9x07 , Philips 46PFL9707.
Chętnych do zapoznania się z tą ciekawie napisaną recenzją zapraszam na stronkę;

Philips 46PFL9707 LED LCD 3D TV Review | AVForums.com - UK Online

Recenzja podkreśla bardzo wysoką jakość obrazu 2D.:-|

U mnie w dalszym ciągu na pierwszym miejscu do zakupu , czekam aż cena zejdzie do 8.5 k.
Drugi telewizor , na którego pojawienie się czekam , to telewizor firmy Sony 46"W905 lub 55"".

Pozdrawiam,;)
accu

Ostatnia edycja:
Do góry