Cześć wszystkim,
mam zamiar kupić tematowy 55c70, rzuce tylko jeszcze szybkim pytaniem,
czy ktokolwiek z użytkowników widzi jakieś wady które sprawiły że kupiliby coś innego jednak ? Tv wydaje się być bezkonkurencyjny w swojej cenie ale warto zapytać

czekam czy komuś uda się mnie odwieźć od zakupu

Nie chciałbym zamawiać Tv i go odsyłać bo nie o to chodzi. Także wady, wszystkie wady po proszę i poparte argumentami najlepiej, nie pytam dlaczego tak bo zalety znam, ale pytanie, dlaczego nie ?
z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
- TCL to nie Szaj... sung - Ci przecież są najlepsi.
- za tani telewizor to słaby prestiż, kup coś drogiego i oczaruj siebie i swoją familię.
- TCL ma pełne 4K ale moim zdaniem to lipa, weź LG oni mają 4K na matrycy RGBW
- Wolałbym kupić telewizor u konkurencji, ponieważ tam odkleja się tylna obudowa i wyskakują bad pixele jak grzyby po deszczu, tu niestety nic się nie dzieje i trochę nudno.
- TCL ma ramkę z amelinium więc może być rakotwórczy, lepszy plastik u konkurencji.
- Ten ma słaby HDR bo jasność nie wypala gałek ocznych, za to u konkurencji jasność jest tak mocna, że aż prześwietla rogi ekranu i masz dodatkowe efekty w dzień i w nocy, niektórzy nawet piszą, że widzą chmury.
- Android w TCL chodzi szybko i płynnie a wiadomo, że to niemożliwe a my w cuda nie wierzymy więc lepiej iść do konkurencji, oni nas nie oszukają, tylko szczera prawda.
- Ten telewizor jest za tani żeby mógł oferować cokolwiek dobrego, poczekamy może TCL zmieni zdanie i jak już na dobre wejdzie na Polski rynek to ceny będą 2 krotnie wyższe to może wtedy będzie godny walczyć z „lepszymi” od siebie.
- TCL ma matryce tylko 60 Hz więc z góry wiadomo, że smuży - nie, nie smuży !! Co ty tam wiesz debilu - smuży i już !! Idź kupić coś u konkurencji..
- nie warto bo i po co? Przecież 4K i tak nie widać powyżej 2 metrów.. ja jednak zostanę przy swojej Unitrze z 1974 - wtedy to były telewizory !!