Zgodnie z obietnicą czas coś napisać :
Obraz w 4k, netflix, yt bajka, materiały z dysku to już na prawdę bardzo przyjemna jakość
HDR kwestia pomijalna, za niska jasność ale wszyscy o tym wiemy
płynność jest na prawdę akceptowalna i nie zabija przyjemności z oglądania, patrze właśnie na PSG vs BM na tvp1 hd i nie czuje żebym chciał zwracać telewizor w trybie pilnym, ot jak każdy 60hz tv bez większej ilości niepożądanych efektów. Filmik na YT w drodze także każdy będzie mógł sobie na to spojrzeć i ocenić, dla mnie na prawdę wystarczy, nie mam zacięcia do oglądania sportów także zastrzegam sobie że może mi się podobać a wg znawców tematu być gorzej niż ja to odbieram
Kolory bdb jedynie czerwony się troche zlewał ale chwila w ustawieniach i jest wszystko jak powinno
Jakość wykonania chwaliłem wcześniej i nadal podtrzymuje
Jakość dźwięku z głośników wbudowanych jest bdb jak na wbudowane głośniki nie mogę nic zarzucić
żadnych problemów nie doświadczyłem, android zachowuje się jak android, podświetlenie nie jest idealne ale spodziewałem się tego i w codziennym użytkowaniu chwała temu kto by to zauważył
w tej cenie polecam i czekam tylko na androida 7. Jeżeli coś jeszcze interesującego zauważę dam znać, to takie pierwsze spostrzeżenia mało czasu na zabawę dziś było także pozdrawiam wszystkich zastanawiających się, informuje że na chwilę obecną uważam że warto i jako osoba nie wymagająca cudów od TV która po prostu chciała mieć większy TV z opcją wyświetlenia 4k i sensownym smartem jestem zadowolony z zakupu