V8-T615T03-LF1V414 , na apple tv działa dolby atmos, w kodi też a nie działało...
Jeszcze zaczął działać google asystent bez pilota, mówimy bezpośrednio do telewizora
V8-T615T03-LF1V414 , na apple tv działa dolby atmos, w kodi też a nie działało...
W jaki sposób przygotowałeś pliki do wgrania ?Jeszcze zaczął działać google asystent bez pilota, mówimy bezpośrednio do telewizora
Na razie wersja manualna czyli jako IMG soft 407 a później powinno zaktualizować do 414.
Tylko mam pytanie jak przygotować plik ten wgrywany jako IMG.
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Tylko wystarczy wypakować czy trzeba to ogarnąć jak w tym poradniku.Jeżeli chodzi o pierwszy update 407, to trzeba go rozpakować i wrzucić na pendrive
Update do 414 też wrzucamy na pendrive, ale go nie rozpakowujemy, zostawiamy w formacie zip, potem z menu TV robimy update lokalny.
Teraz działa już Google TV.
I działa rewelacyjnie !!!!!
Poprawili też kilka rzeczy :
- Zniknął efekt halo
- Nie ma już żadnych artefaktów
- Nie ma najmniejszych śladów nierówności podświetlenia matrycy
- Wprowadzony korektor dźwięku
- Zmieniony totalnie Interfejs
- Bardziej przejrzysta obsługa
Teraz obraz nawet z YT - rewelacja !!!!
Pozostałe rzeczy sprawdzamy jeszcze....
Kiki którą wersję sprawdzacie ?
Tylko wystarczy wypakować czy trzeba to ogarnąć jak w tym poradniku.
Bootowalny folder itp.?
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Gdzie w Google TV jest ustawienie VRR?
Znalazłem![]()
Ustawienia->Ustawienia Ogólne ->Kanały i wejścia - Wejścia i mamy:
tryb eARC, Automatyczny tryb niskiego opóźnienia oraz zmienna częstotliwości odświeżania![]()
Nie wiem jakim cudem ale jeszcze wczoraj miałem tam opcję tylko tryb earc. Nic więcej. Dziś już jest tak jak mówisz. Ale co z tego jak tv przestało się łączyć z wifiten tcl to najgorsza moja inwestycja
![]()
Nie wiem jakim cudem ale jeszcze wczoraj miałem tam opcję tylko tryb earc. Nic więcej. Dziś już jest tak jak mówisz. Ale co z tego jak tv przestało się łączyć z wifiten tcl to najgorsza moja inwestycja
![]()