V8-T615T03-LF1V414 , na apple tv działa dolby atmos, w kodi też a nie działało...
Jeszcze zaczął działać google asystent bez pilota, mówimy bezpośrednio do telewizora
V8-T615T03-LF1V414 , na apple tv działa dolby atmos, w kodi też a nie działało...
W jaki sposób przygotowałeś pliki do wgrania ?Jeszcze zaczął działać google asystent bez pilota, mówimy bezpośrednio do telewizora
Na razie wersja manualna czyli jako IMG soft 407 a później powinno zaktualizować do 414.
Tylko mam pytanie jak przygotować plik ten wgrywany jako IMG.
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Tylko wystarczy wypakować czy trzeba to ogarnąć jak w tym poradniku.Jeżeli chodzi o pierwszy update 407, to trzeba go rozpakować i wrzucić na pendrive
Update do 414 też wrzucamy na pendrive, ale go nie rozpakowujemy, zostawiamy w formacie zip, potem z menu TV robimy update lokalny.
Teraz działa już Google TV.
I działa rewelacyjnie !!!!!
Poprawili też kilka rzeczy :
- Zniknął efekt halo
- Nie ma już żadnych artefaktów
- Nie ma najmniejszych śladów nierówności podświetlenia matrycy
- Wprowadzony korektor dźwięku
- Zmieniony totalnie Interfejs
- Bardziej przejrzysta obsługa
Teraz obraz nawet z YT - rewelacja !!!!
Pozostałe rzeczy sprawdzamy jeszcze....
Kiki którą wersję sprawdzacie ?
Tylko wystarczy wypakować czy trzeba to ogarnąć jak w tym poradniku.
Bootowalny folder itp.?
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Gdzie w Google TV jest ustawienie VRR?
Znalazłem
Ustawienia->Ustawienia Ogólne ->Kanały i wejścia - Wejścia i mamy:
tryb eARC, Automatyczny tryb niskiego opóźnienia oraz zmienna częstotliwości odświeżania
Nie wiem jakim cudem ale jeszcze wczoraj miałem tam opcję tylko tryb earc. Nic więcej. Dziś już jest tak jak mówisz. Ale co z tego jak tv przestało się łączyć z wifi ten tcl to najgorsza moja inwestycja
Nie wiem jakim cudem ale jeszcze wczoraj miałem tam opcję tylko tryb earc. Nic więcej. Dziś już jest tak jak mówisz. Ale co z tego jak tv przestało się łączyć z wifi ten tcl to najgorsza moja inwestycja