deejayx
New member
Ma ktoś jeszcze problem że tv nie wyświetla 120hz w ps5 mimo ustawień w konsoli ?
Musi działać, nie ma innej opcji.
Ma ktoś jeszcze problem że tv nie wyświetla 120hz w ps5 mimo ustawień w konsoli ?
W tej chwili mam v083 restart shop robiłem, a restart all to chyba robi się sam jak wgrywasz nową wersje z pendriva to zawsze wszystko od nowa trzeba ustawiać.
Witam. Mam od miesiąca TCL 55C825. Jestem bardzo zadowolony i wszystko OK. Jedynie ale bardzo czasami, przy odtwarzaniu YT, w momencie wyświetlenia wymuszonej reklamy, TCL wtedy przełącza na stronę początkową androida i trzeba od nowa wybrać, to co się oglądało.
Reklam nie ma, ale zastanawiam się jak korzystać z mikrofonu w tej apce?Na Smart tube sa reklamy?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
mam 0,82 soft, a teraz podobno jest już 0,83?
Mam pytanie do posiadaczy i specjalistów.
Wczoraj znajomy odpalił telewizor. Pomagałem mu wszystko poustawiać i kiedy cieszyliśmy się pięknym obrazem nagle...pstryk!...czarny obraz. Telewizor nie reagował na przyciski na pilocie, brak reakcji na włącznik. Ekran cały czas był czarny. Dopiero wyciągnięcie wtyczki z kontaktu i ponowne jej podłączenie spowodowało, że telewizor ożył.
Czy ktoś może powiedzieć co może być za problem? Jakieś rozwiązania? Czy może być to wina softu? Sytuacja się powtórzyła (dziś do mnie znajomy dzwonił by poinformować o tym fakcie)
Sytuacja miała miejsce na tv naziemnej czy yt i inne aplikacje? Jeśli to drugie to wina softu. A co do szybkiego startu to nie wyobrażam sobie czekać z każdym włączeniem tv 3min..
Od początku telewizor testowany na Netflixie oraz Tivimate. Jeśli jest to problem z softem jakie było by sensowne rozwiązanie tego problemu?
Ja nie mam szybkiego startu i TV uruchamia się w kilkanaście sekundSytuacja miała miejsce na tv naziemnej czy yt i inne aplikacje? Jeśli to drugie to wina softu. A co do szybkiego startu to nie wyobrażam sobie czekać z każdym włączeniem tv 3min..