https://erli.pl/tv-i-video-telewizo...KCPTVCzn5FpfRsVezQu1OK1VTAaMntkcaApV8EALw_wcB
65" za 5300
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
65" za 5300
Cisza bo to pic na wodę.
Widać zawsze ktoś da się nabrać , papier cierpliwy i przyjmie wszystko.
https://www.ceneo.pl/103735239 - cena jaka jest każdy widzi.
Ja mam tak samo.Dodając.
Robiłem testy, wszystkie opcje poprawiające na off i tylko micro dimming na niskie/wysokie.
Przy wielkich taflach czarnego koloru i gwiazdach widać tą "poświatę"
No i ruszyło. W Mediaexpert za LG 65 C 11 już 6999. To i tak 1000 więcej niż było w poniedziałek więc taniej już nie będzie.
Tak się zastanawiam czy oczy faktycznie najlepiej jeśli są na wysokości środka TV. Kadry zawsze są tak robione, że główny element obrazu jest na wysokości ok 2/3 ekranu. Może więc lepiej by i oczy widza były na takiej wysokości ? Przy małych TV różnica jest pomijalna, ale od 65' to już jest się nad czym zastanawiać.
Działa Tobie asystent z pilota bo ja już 2 raz parkowałem pilota i dalej nic.Dodając.
Robiłem testy, wszystkie opcje poprawiające na off i tylko micro dimming na niskie/wysokie.
Jakie ceny obowiązują w hurcie to nie wiem, ale przecież nikt poniżej kwoty zakupu towaru nie odsprzeda. Widocznie marża jest na poziomie 20-30% stąd takie widełki w cenach w ciągu roku.
Przy pełnej rozpiętości cenowej dopiero widać obłudę fakeowych promocji.
Na Netflix pojawia się Tobie symbol Atmos jak odpalasz film z takim dźwiękiem ?Dodając.
Spr czy akurat napewno wybierasz ścieżkę audio atmos. Ja robiłem ten sam błądNa Netflix pojawia się Tobie symbol Atmos jak odpalasz film z takim dźwiękiem ?
Wybierając film widać oba oznaczenia ale po odpaleniu filmu tylko Vision się pojawia w rogu ekranu.
Dolby Atmos mam włączone w opcjach dźwięku.
Git majonez [emoji481]Spr czy akurat napewno wybierasz ścieżkę audio atmos. Ja robiłem ten sam błąd [emoji38]
Kurczę i znowu dylemat Sony 65XR90J 4000 PLN, niby słabsza jakość , ale Sony Core 12mc, płynny Google TV