TCL 65EP680 55EP680 50EP680 - najnowszy firmware - tylko firmware!

PanZdzisiek

New member
A po menu zacina jak włączysz kilka aplikacji na raz ? Bo zeczywiscie 395 to chyba najszybciej chodzi co prawda to nie co chiq :/

Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka

coobah

Member
Bez reklam
Mnie to tylko interesuje, czy opóźnień dźwięku nie ma na najnowszym sofcie...
Jeśli są, to zostaję na 395.

Wojtasban

New member
Nie mam zamiaru narazie, podziękuję jak ma być tak że włączając tv nie mogę szybko go sciszyc i czekać aż się bujnie, HLG pewnie nadal lipa, nie uśmiecha mi się znów wszystkiego ustawiać od Nowa

stasiof

Member
@coobah
To V.998 zamieściłem na forum XDA i zauważyłem tam, że jest to wersja S434 dla Ameryki Północnej.
Facet z 4PDA po prostu skopiuj mój link i opublikuj bez żadnego wyjaśnienia.
Ta wersja to zwykłe oprogramowanie V4xx i ma 200 MB mniej.Bez Dolby Vision, bez HDR10 + .etc ....

Ostatnia edycja:

Koksela

New member
Zainstalowałem v998 system, menu, ustawienia chodzą bardzo szybko. Natomiast pogorszyła się jasność ekranu. Przy wlaczeniu fiomikow z HDR jest obrazek HDR lecz jasność troche leży w moim 55ec780.

Ostatnia edycja:

coobah

Member
Bez reklam
@coobah
To V.998 zamieściłem na forum XDA i zauważyłem tam, że jest to wersja S434 dla Ameryki Północnej.
Facet z 4PDA po prostu skopiuj mój link i opublikuj bez żadnego wyjaśnienia.
Ta wersja to zwykłe oprogramowanie V4xx i ma 200 MB mniej.Bez Dolby Vision, bez HDR10 + .etc ....
No to nie instaluje.
Śledzę xda, 4pda i australijskie whirlpool, ale nie analizuje gdzie pojawia się soft jako pierwszy :)

A ktoś wrzucił te najnowsze 999? Nie ma opóźnień dźwięku po HDMI?

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

stasiof

Member
@Koksela
V998 NIE jest przeznaczony dla naszych modeli, jest przeznaczony dla modelu S434 w Ameryce Północnej, brakuje wielu rzeczy w oprogramowaniu układowym, jak wspomniano powyżej.
Ale można zainstalować.
Zainstalowałem raz V440 i Netflix nie ma Dolby Vision tylko HDR10.

coobah

Member
Bez reklam
Uprzejmie donoszę, że nie zaobserwowałem opóźnień w dźwięku poprzez hdmi na ostatnim sofcie 999.
Na chwilę obecną zostaje na tym sofcie.

65EP680

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Do góry