Sporty kontaktowe, czyli mordobicie. :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Całkiem sympatyczna, a Tobie kulturystki już się nie podobają? :D

cP-ktkpTURBXy8yOGVlOTM4YzZiMWQ1MGMxOTQxZjQ1ZDBiNzg3YzcyNC5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCww

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Armani pierd... jak zawsze. Daruj sobie. Wklejanie Różala w jakim celu? Twój autorytet? Najman też?

Jeszcze to porównanie sportów walki do kulturystyki o_O Branie tony środków dopingujących nie ma nic wspólnego ze sportem. Doskonale to widać chociażby we freak fightach z KSW gdzie forma koksów starcza na 30 sekund "walki" :D Co ciekawe w KSW można być legalnie na mega bombie bo i tak tego nie sprawdzają stąd właśnie burneika i inne napompowane freaki. Chyba tylko UFC kontroluje zawodników na doping wśród największych organizacji.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kamińska, Ty jesteś niereformowalny widzę i to juz nie pierwszy raz.
Pisze, że nie rozumiem oglądania lejących się lasek (powody masz poniżej), a Ty się wpierd... jak zwykle i wyskakujesz o jakiś umiejętnościach, sercu i karierach innych.
To Ci odpisałem, że pisze zupełnie o czymś innym.

Teraz Różal to mój autorytet? Czyli jak wklejam kogoś, to mój autorytet. Aha.
Tak właśnie z Tobą wygląda dyskusja.
Napisałem Ci wyrażnie po co go wkleiłem, po to żebyś nie musiał czytać, bo masz widzę, zajebisty problem ze zrozumieniem tekstu i wyskakujesz co chwilę z innymi tematami.

Żal mi patrzeć na dziewczyny w takim stanie, zwyczajnie po ludzku, bo są kobietami, Tobie nie i uj mnie to obchodzi, ale nie zmieniaj tematów jak już musisz pisać do mnie personalnie, a co najwyżej napisz, że nie rozumiesz mnie, że nie brandzluje się jak Ty oglądając je w takim stanie.
Wówczas będzie na temat.

Sorry Stelvio, ale w sportach walki, tak to często wygląda.
Jak komuś pasuje, to ok. Ja nie rozumiem.

NDgwMC5qJy1IQXVzTV49IhAHYzRFEioqSQchbEYWETcXEi4qVB06IQYEKDFqGWFxBhR0IVBFf3VfQXpxBi55cF5AeXsFQWAuFxA=

joanna-jedrzejczyk.webp

cyborgholm.jpg

blood-shannon-sinn-vs-andrea-lee.jpg

blood-shannon-sinn-vs-andrea-lee-03.jpg

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Znowu dałeś się nakręcić jak dzieciak (Różal Cię ruszył, szkoda, że na Najmana się nie złapałeś) ;) Więcej luzu. A i nigdzie się nie wpierd... bo jest to forum, a nie Twoja prywatna rozmowa. To tak jakbyś nie wiedział.

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ale sumasumaru dla mnie walka byla w miare wyrownana. Jedrzejczyk wiecej uderzen, tylko te pechowe obalenie Jak dla mnie remis, tylko los zadecydowal ktora wygrala.

Dokładnie. Pewnie gdyby to Asia broniła pasa to wynik poszedłby na jej korzyść. Mam nadzieję, że się nie podda i wróci. Dzisiaj udowodniła, że dalej jest ścisłym topem.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Spoko. Ja także nie lubię patrzeć na kobiety w takich sportach. Ale nie patrząc doceniam, szanuję. Każdy ma konika co go kopie. [emoji846]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Otóż to, krótko i na temat ; )

Kamińska, daruj się to trollowanie i "śmieszki heheszki", bo wciągasz mnie w muł, a raczej zwątpienie, a ja nie mam 15 lat, żeby tłumaczyć Ci kilka razy, że nigdzie nie wspominałem o jakimś "sercu", to Ty zacząłeś temat z upy czepiając się mojego wpisu, a teraz jak się okazuje, porównywałem kulturystki do fighterek. WTF??? Stawiasz sobie jakieś tezy o których nic nie wiem - mimo, że się zgadzam, potem odpowiadasz, a na końcu mówisz skoń pierd...
Szkoda słów na Ciebie :D

Jak ktoś już tak daleko popłynął w tym całym równouprawnieniu i nie ma dla niego różnicy, czy leje się baba czy chłop, to ok.
Szanuje zdanie, być może jestem z innej szkoły i nie rozumiem.

Widok napakowanej baby, połamanej krwawiącej fighterki, czy wydziaranej na twarzy laski (nie ma znaczenia która), dla mnie jest co najmniej ujowy, bez względu jak dobra jest w tym co robi.
Nie znam nikogo z moich znajomych, kogo by to rajcowało. Jak widać niektórzy to lubią i ok.
Tylko co to ma do rzeczy, jak bardzo jedna czy druga jest ogarnięta w swoim fachu?

Jak Ci Piramida napisze, że nie wie jak można oglądać Sashe Grey poniewieraną przez 30min, to co napiszesz?
Że, laska ma więcej serca do pracy jak Rocco i łysy z Brazzers razem wzięci?
A Piramida po prostu boi się, że ktoś ją udusi. Bez względu jak dobra by nie była :D Kumasz baze? ; )

Kamińska, lubisz oglądać występy kulturystek? :D

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Zacytuję tu Ciebie:
"nie mam 15 lat, żeby tłumaczyć Ci kilka razy, że nigdzie nie wspominałem o jakimś" i na końcu dodaj sobie rzeczy, które sam teraz dopowiadasz. Trochę hipokryzja :D

Wytłumaczę, żeby nie było wątpliwości.
Dlaczego zakładasz że komuś sprawia frajdę "Widok napakowanej baby, połamanej krwawiącej fighterki, czy wydziaranej na twarzy laski (nie ma znaczenia która)".

Dlaczego te twierdzisz, że "Lubisz patrzeć na posiniaczone, opuchnięte, lejące się fighterki z połamanymi palcami czy nosami, Twoja sprawa. Ja mam prawo, jako facet, nie mieć przyjemności oglądania kobiet w takim stanie.
Mam chyba prawo, a Tobie go nie ujmuje wypisując jakieś farmazony o fetyszach i innych zajawkach oglądając kobiety jak po armagedonie. Nic takiego nigdy nie napisałem. "

Pierdzielisz o jakichś zajawkach, czy fetyszach, a potem się dziwisz, że Ci odpisuje krótko "skończ pierd... " ;)

Powtórzę poraz ostatni. Podchodzę do tego sportowo i tyle w temacie. Ty Twierdzisz, że się tym jaram (nie walką, a obrażeniami). Skąd w ogóle to wziąłeś? (to zdanie też chyba od Ciebie) ;) Co do samej walki to tak jak pisałem wyżej, podchodzę do tego CZYSTO sportowo, a widok "bijących się lasek" jest mi naprawdę obojętny, bo trenuję z kobietami na jednej sali i jakoś mi to zobojętniało. Nie mieszaj do tego patrzenia na "napakowane baby, czy jaranie się pobitymi kobietami", bo jest to conajmniej obraźliwe w stosunku do mnie.

Kumasz? ;)

P.s. Nie lubię kulturystyki zarówno kobiecej jak i męskiej. Ty tą drugą chyba tak, bo sam to w rozmowę wciągnąłeś nie wiadomo dlaczego. Nie wiem też co gorsze. Oglądanie napakowanych kobiet czy facetów? Ble ;)

Z mojej strony EOT. Druga sprawa to nic osobistego jak to wcześniej mi zarzucałeś ;)

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ten z lewej kulturystą raczej nie jest :D Nie można mylić dbania o swoje ciało i zdrowie z całkowitą przeciwnością jaka jest kulturystyka.

Tu masz prawdziwych fit gości.
38e2cbffdcffb0052542d7337e4d9ef9.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
P.s. Nie lubię kulturystyki zarówno kobiecej jak i męskiej. Ty tą drugą chyba tak, bo sam to w rozmowę wciągnąłeś nie wiadomo dlaczego. Nie wiem też co gorsze. Oglądanie napakowanych kobiet czy facetów? Ble ;)
Z mojej strony EOT. Druga sprawa to nic osobistego jak to wcześniej mi zarzucałeś ;)

Nie, nie interesuje mnie kulturystyka. Tak jak nie interesuje mnie Najman, czy Różalski.
Bo też mi zarzucasz w kółko jakieś farmazony.
Ja się pytam czy lubisz oglądać kulturystki, nie jako sportowców, a jako kobiety.
Ot, co sądzisz o mocno napakowanej kobitce widząc ją gdzieś (najczęściej) na występach, może w sklepie... na bramce? :D Pytanie faceta do faceta. Jakieś zdanie chyba masz?

Ble powiadasz? Czemu ble? Wytłumacz mi.

Reszty nie komentuje, bo nic nie rozumiem co Ty tam piszesz. Tłumaczysz się, czyli sam widzisz...
Ja też Ci tłumaczę od 2 stron, że mi chodzi jedynie o widok który wykracza po za moje normy postrzegania płci.
Nic więcej. Zawodowo, to mistrzynie w swoim fachu.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jak Ci Piramida napisze, że nie wie jak można oglądać Sashe Grey poniewieraną przez 30min, to co napiszesz?
Że, laska ma więcej serca do pracy jak Rocco i łysy z Brazzers razem wzięci?
A Piramida po prostu boi się, że ktoś ją udusi. Bez względu jak dobra by nie była :D

A słyszałeś,że do sieci wyciekły zdjęcia ubranej Sashy Grey ? :mrgreen:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Nie, nie interesuje mnie kulturystyka. Tak jak nie interesuje mnie Najman, czy Różalski.

Bo też mi zarzucasz w kółko jakieś farmazony.

Ja się pytam czy lubisz oglądać kulturystki, nie jako sportowców, a jako kobiety.

Ot, co sądzisz o mocno napakowanej kobitce widząc ją gdzieś (najczęściej) na występach, może w sklepie... na bramce? :D Pytanie faceta do faceta. Jakieś zdanie chyba masz?

Ble powiadasz? Czemu ble? Wytłumacz mi.

Reszty nie komentuje, bo nic nie rozumiem co Ty tam piszesz. Tłumaczysz się, czyli sam widzisz...

Ja też Ci tłumaczę od 2 stron, że mi chodzi jedynie o widok który wykracza po za moje normy postrzegania płci.

Nic więcej. Zawodowo, to mistrzynie w swoim fachu.

Nie podobają mi się kulturystki. Czemu ciągniesz ten temat?

Pewnie dążysz do tego, abym przytoczył powód, że są mało kobiece tak samo jak, według Ciebie, zawodniczki sportów walki. Otóż nic bardziej mylnego, bo zawodniczki bywają ładne (przynajmniej dla mnie). Najlepszym przykładem jest tu nasza Karolina, Ariane Lipski czy chociażby Rose Namajunas (ale w poprzednim stylu z włosami :D). Poza nimi jestem wstanie wymienić conajmniej kilka kolejnych z top 20 na świecie.

Jak widzisz poniżej same napakowane laski ;)
d3cf37e96f100ef5bbddc78a46468709.jpg
08a2a1e6d6af39ef56134e2a40f22df4.jpg
b0870597b1b85416393b240d3c03c0b5.jpg

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie podobają mi się kulturystki.

Gdybym był Tobą, to odpowiedziałbym Ci dokładnie tak, cytując niemal 1:1 Twój wpis sprzed 2 stron:

"Te pakujące laski, jak to określiłeś pokazały więcej serca do ćwiczeń i samodyscypliny niż nasi panowie wczoraj w całej swojej karierze. Można być kompletnym ignorantem, ale nie klep takich bzdur bo wstyd"

Tak właśnie mi odpowiedziałeś 2 strony wcześniej. Z tą różnicą, że mi nie podobają obite laski (kulturystki zresztą też). Gdybyś nie dopisał zdania o klepaniu bzdur, czy ignorancji, to słowa bym się nie odezwał, ale Ty się uczepiłeś tego, co sam teraz piszesz o kulturystkach.

Pewnie dążysz do tego, abym przytoczył powód, że są mało kobiece tak samo jak, według Ciebie, zawodniczki sportów walki. Otóż nic bardziej mylnego, bo zawodniczki bywają ładne (przynajmniej dla mnie).

Co to znaczy "nic bardziej mylnego".
Wklejasz laski przed walką, które wyglądają dobrze, miło i sympatycznie. Ja się zgadzam.
Ja Ci mam wkleić laski przed pakowaniem na siłowni?
Właśnie o tym pisze, kobiety ładne i powabne, takie jak powinny być.
Mnie jako faceta mierzi co one ze sobą robią POTEM - wizualnie. Żal patrzeć.

Ciebie kulturystka, a mnie obita, połamana, zakrwawiona jedna z lasek które wkleiłeś... i kulturystka ; )
Nie potrzebne te wpisy o "sercu" i cechach charakteru, a tym bardziej wycieczki w moją stronę.
Mam nadzieje, że się już rozumiemy ; )
Koniec tej telenoweli. EOT.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Pewnie, że się rozumiemy. Ogólnie nie mam żadnej spiny :D Ani osobistej, ani forumowej. Dla mnie to tylko dyskusja (prawie) na poziomie. Nie bierz tego (ani nikt inny) do siebie. Może to wyglądać inaczej, bo lubię trochę trollować, ale polubiłem ekipę tutaj i na żywo na pewno byśmy mieli o czym pogadać. Do tej pory stąd tylko Bipa poznałem na spocie z konkurencyjnego forum w czasach kiedy oboje mieliśmy Sonego HW55, a więc trochę czasu minęło. Może coś tam pamięta :D

Do góry