Sporty kontaktowe, czyli mordobicie. :D
Gibson Les Paul Active member Niedziela o 15:11 #962 Piramida napisał: Kliknij aby rozwinąć... Pirek...a zobaczyłeś światełko w tunelu?
Piramida Well-known member Bez reklam Niedziela o 18:15 #963 Yhm,ale był taki korek,że zawróciłem Byłem ciekawy,co pokaże Strzelecki Ninja,bo oglądałem jego filmiki,jak jeszcze nie było Cię na świecie
Yhm,ale był taki korek,że zawróciłem Byłem ciekawy,co pokaże Strzelecki Ninja,bo oglądałem jego filmiki,jak jeszcze nie było Cię na świecie
Gibson Les Paul Active member Niedziela o 18:27 #964 Piramida napisał: był taki korek,że zawróciłem Kliknij aby rozwinąć... No właśnie mówili w wiadomościach ,że jakiś klient zapierdzielał w tunelu na piechotę pod prąd A to Ty byłeś?
Piramida napisał: był taki korek,że zawróciłem Kliknij aby rozwinąć... No właśnie mówili w wiadomościach ,że jakiś klient zapierdzielał w tunelu na piechotę pod prąd A to Ty byłeś?
Gibson Les Paul Active member Niedziela o 19:23 #966 Taaaa...teraz to AI. Zastanawiam się tylko dlaczego byłeś ubrany w taki dziwny garnitur z rękawami wiązanymi na plecach.
Taaaa...teraz to AI. Zastanawiam się tylko dlaczego byłeś ubrany w taki dziwny garnitur z rękawami wiązanymi na plecach.