Sporty kontaktowe, czyli mordobicie. :D

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Że to mój pierwszy raz to chyba wielu postaci jestem ciekaw. Zresztą nie wszystkich znam. Będę musiał posprawdzać.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Clint-Eastwood-Bravo-Reaction-For-a-Few-Dollars-More.gif

Momo707

New member
Kozak :) Miazga z kowboja, Conor nawet się nie spocił :) The KING is back !!!!

Do czasu jak wieśniak z Dagestanu znowu ringu nim nie pozamiata... To że lepiej się sprzedaje niż Kebab to oczywiste , jest zbyt pewny siebie , obraża, wyzywa , skromności nie ma za grosz czyli wszystko to co w Ameryce jest warunkiem dobrego rozgłosu = więcej kasy dla Dany Whita.

Wesley1

Member
Bez reklam
Do czasu jak wieśniak z Dagestanu znowu ringu nim nie pozamiata... To że lepiej się sprzedaje niż Kebab to oczywiste , jest zbyt pewny siebie , obraża, wyzywa , skromności nie ma za grosz czyli wszystko to co w Ameryce jest warunkiem dobrego rozgłosu = więcej kasy dla Dany Whita.
Jest taka opcja, jednak myślę, że Conor przemyślał temat przez ten rok i trochę spokorniał. Widać, e był perfekcyjnie przygotowany i cwaniakowania też dużo mniej. Co jak co, ale uważam, że gość się do tego urodził i z odpowiednim podejściem tzn. bez kozakowania i całego tego cyrku może być najlepszy i niepokonany.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Jest taka opcja, jednak myślę, że Conor przemyślał temat przez ten rok i trochę spokorniał. Widać, e był perfekcyjnie przygotowany i cwaniakowania też dużo mniej. Co jak co, ale uważam, że gość się do tego urodził i z odpowiednim podejściem tzn. bez kozakowania i całego tego cyrku może być najlepszy i niepokonany.
Niepokonany już nie może być :D

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Jak będzie walczył z średniakami (nie obrażając nikogo, bo średni poziom w UFC to ciągle Top w każdej innej federacji) to pewnie tak. Trzeba go dać z Masvidalem (ciągle średniak, ale poziom wyżej niz Cowboy), a potem z Usmanem. Chyba, że zejdzie do 70kg to wtedy Khabib i Tony. Tylko wątpię w taki scenariusz, bo już coś o boksie przebąkuje...

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Jak juz myslisz ze polscy fighterzy sie uspokoili i nagle rozum zaczal im plynac do glowy to jednak musza cos odwalic na skale swiatowa.

Kolejny przypal jedrzejczyk

jedrzejczyk_zhang_3.jpg

Do góry