Sporty kontaktowe, czyli mordobicie. :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jak zniży się do poziomu BGC na płaszczyźnie sportowej (nic do gościa prywatnie nie mam, pozytyw), to Najman osiągnie poziom żenady (sportowej), ale już z Trybsonem rewanż w Boksie chętnie bym zobaczył.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A następna walka z :D
Kruszwil.jpg

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ze tez ten idiota dal sie namowic na walke z Minimajkiem. Na co, po co. Dac sie mega osmieszyc za kilkadziesiat tysiecy. Gdzie zarabia na swoim kanale duzo wiecej?
Dla fejmu ;) Tylko na tym zyska poza pieniędzmi.

Dla niego żadna opcja nie była dobra, bo jakby odmówił to wszyscy by mówili, ze boi się karła, jak wygra to też lipa, bo co to za wygrana z dwa razy lżejszym i niższym gościem. Przegrana to wiadomo, zaboli podwójnie :E

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Nie bedzie mial wiecej fejmu po tej walce. Moim zdaniem.

A jakby odwolal walke to nic by soe nie stalo. Wkoncu to Krol kruszwil. Powiedzialby cos w stylu ze z plebsem sie nie bije i gitara xD

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Też tak myślę, że to jego pier... przed walką to tylko marketing, bo on nie może być, aż tak głupi. Chociaż po dwóch przegranych z Saletą, dalej twierdzi, że wygrał :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Widziałem go jakiś czas temu na mieście, szedł z jakąś lalą. Ehh... ; )
Nie oglądam tego, bo dla mnie większość to patola i to z najgorszego sortu.
Rak internetu.
Powtórkę z Najmanem za to chętni obejrzę, mam nadzieje, że spierze gościa, weżmie kase i wymaże z pamięci cały ten syf na który się zgodził.

Zobaczymy jak tam Szpilka sobie poradzi.

[youtube]V-PALtIcxNE[/youtube]

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Najman przed każdą walką to samo mówi :D Biznesowo dobrze to prowadzi, ale jego wizerunek jest poniżej zera. Osiągnął już w tym totalne dno, do tego jest kłamcą, bo od kilku lat kończy karierę, a potem wraca sprzedać się jeszcze bardziej :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ma kochającą (świetną) córkę, rodzinę. Jest spełniony. Widać tam miłość.
Dla mnie wygrał życie. Reszta, w tym jakieś pseudo szacunki u ćwierćmózgów którzy ledwo potrafią sklecić poprawnie zdanie, może sobie w buty wsadzić.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Nie chodzi o szacunek u ćwierćmózgów, a szacunek do samego siebie. Już wcześniej go broniłeś z jakiegoś dziwnego powodu. Gościa pamiętam jeszcze z Big Brothera, gdzie zagrywał wielkiego boksera, a został szybko zweryfikowany, potem było coraz gorzej.

https://youtu.be/egWU9G7XgrM

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Tez jakos zdzierzyc Najmana nie moge. Zawsze madry w gebie i 10 razy musi sie tlumaczyc ze kontuzje ze stary itp. Jak nie mozesz walczyc to nie walcz.

Jeszcze 2 walki i Najman znowu dostanie w ciri.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Najman. Może dobry facet i mąż i ojciec. Mówimy o "sportowcu". Niżej niż dno jak dla mnie. Ostatnio to modne. Dziwka w sporcie. Sprzedam się jak muszę. Ok. Trudno. Przeżyjemy to. Nie jedno przeżyliśmy. [emoji6]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja natomiast nie rozumiem tego hejtu, to już zwyczajnie nudne jak flaki z olejem, ale widząc to co się wyprawia w internetach wiem, że ci którzy powinni być piętnowani i zupełnie wyeliminowani z życia publicznego - a jest to patola! są idolami dzieciaków, bo... zarabiają, bo jeżdzą drogimi autami, bo mają jakieś suby i tą pseudo władze, a te (znudzone dzieciaki) sięgają już dna. Hejty, wyzwiska, dramy, jakieś obozy. Żule po odsiadce u mnie na osiedlu mają więcej do powiedzenia, a przede wszystkim zasad.
Jakby jeden z drugim wyskoczył z takim tekstem jak słyszę na tych filmikach, to szybko zostali by skapitulowani i latali po flache w podskokach.

Najman. Może dobry facet i mąż i ojciec.

No i o to właśnie mi chodzi. Mi tam obojętny, nic do niego nie mam. Zresztą zawodowy sport (boks) po za zwyczajną pracą, to też show, wpisane są z natury atrakcje.
Gorzej, jak ktoś prywatnie jest debilem.
Jak ktoś widzi tą patole, a nie lubi Najmana, to ok, ale jak ktoś ma w tym chlewie jakiegoś ulubieńca, a jeżdzi po Najmanie nie widząc rożnic, to nie chce mi się nawet dyskutować.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Jestem subiektywny. Facet ok. Ale w sporcie, teraz celebryctwie mi nie pasuje. Jak wielu innych. Kasa, kasą. Ale trochę honoru. Słucham, czytam i kuźwa oglądam. Jak mam możliwość. Nie wiem z jakiego powodu. [emoji16]

Do góry