Sporty kontaktowe, czyli mordobicie. :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Widziałem jakąś "konferencje", zwyczajnie mi było wstyd za to wszystko co tam widziałem, nie mogę na to patrzeć i słuchać.
To jest jakiś poziom koleżków spod monopolowego.
U nas na osiedlu takie towarzystwo latało nam po piwo, a teraz ten sam poziom bryluje w internetach.
Ta babka o ktorej piszecie, to już apogeum, jak ona się wypowiada i zachowuje, jprd. Jakie chore czasy, albo naród zidiociał do reszty.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Widziałem jakąś "konferencje", zwyczajnie mi było wstyd za to wszystko co tam widziałem, nie mogę na to patrzeć i słuchać.
To jest jakiś poziom koleżków spod monopolowego.
U nas na osiedlu takie towarzystwo latało nam po piwo, a teraz ten sam poziom bryluje w internetach.
Ta babka o ktorej piszecie, to już apogeum, jak ona się wypowiada i zachowuje, jprd. Jakie chore czasy, albo naród zidiociał do reszty.

Armanig nie mow ze nie znasz Sexmasterki? Wpisz w yotube "sexmasterka". :) Zobacz jak wygladala wtedy i jak wyglada teraz. Jak dla mnie szacun, jak sie wziela za sport.

Co do gali, to jest FAME MMA, tam nie walcza "sportowcy" tylko youtuberzy i inni "slawni" ludzie. To taki nasz odpowiednik Freak Show - walki dziwakow. Czasem jest to zabawne xD
Dzisian zreszta walcze, chyba kupie ppv i obejze :)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Armanig nie mow ze nie znasz Sexmasterki? Wpisz w yotube "sexmasterka". :) Zobacz jak wygladala wtedy i jak wyglada teraz. Jak dla mnie szacun, jak sie wziela za sport.

Co do gali, to jest FAME MMA, tam nie walcza "sportowcy" tylko youtuberzy i inni "slawni" ludzie. To taki nasz odpowiednik Freak Show - walki dziwakow. Czasem jest to zabawne xD

Dzisian zreszta walcze, chyba kupie ppv i obejze :)
Dokładnie :D Pato ludzie do potęgi, ale machina biznesowa ruszyła totalnie. Nie znam 90% tych osób, bo większość z nich to "znani" jutuberzy, ale obecni 12 - 16 latkowie ich znają, a to już wystarczy, żeby nakręcić rekordową sprzedaż PPV i zarobić miliony złotych. Poziom sportowy widowiska nie jest tu priorytetem, wręcz przeciwnie, bo osoby, które coś tam potrafią nigdy nie mają walki wieczoru. Te dostają największe freaki.

Druga sprawa to od początku mają problem z tym systemem płatności i poprzednią galę oglądałem za darmo. Wystarczyło skopiować kod dostępu znaleziony na Wykopie i losowo zmienić numer :D

P.s. Sexmasterka na duży plus. Wyrobiła się dziewczyna.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Znam tą sexmasterkę, ale jak zobaczyłem jak się wypowiada i zachowuje na tej pożal się konferencji, to wymiękłem. Powiem tak, bo szkoda mi klawiatury na to coś, ale jak znam Rocco, to by jej kijem nie tknął. Nie za wygląd, ale za sposób bycia. Kur...

Mnie nie przeraża sama gala, bo biznesowo strzał w dziesiątke, ale to co się tam wyprawia, a ni to śmieszne, a ni ciekawe. Zupełnie tak, jakbym poszedł obok pod monopolowy, wziął tych co siedzą na ławce, dał im po 2k i kazał się kopać, a potem trzepał z tego kase online.
No faktycznie, radocha. Czasy zajebiste, nie ma co.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Znam tą sexmasterkę, ale jak zobaczyłem jak się wypowiada i zachowuje na tej pożal się konferencji, to wymiękłem. Powiem tak, bo szkoda mi klawiatury na to coś, ale jak znam Rocco, to by jej kijem nie tknął. Nie za wygląd, ale za sposób bycia. Kur...

Mnie nie przeraża sama gala, bo biznesowo strzał w dziesiątke, ale to co się tam wyprawia, a ni to śmieszne, a ni ciekawe. Zupełnie tak, jakbym poszedł obok pod monopolowy, wziął tych co siedzą na ławce, dał im po 2k i kazał się kopać, a potem trzepał z tego kase online.
No faktycznie, radocha. Czasy zajebiste, nie ma co.
Dokładnie tak to działa. To samo programy typu Warsaw Shore. Patologia wpuszczona do jednego domu. Najlepsze jest to, że każdy z nich zachowuje się jak gwiazda :D Zresztą pomysłodawcą Fame MMA jest gość z tego programu...

Jak byś zebrał tych ludzi z monopolowego i zamknął ich w okamerowanym pomieszczeniu to też by było wzięcie :E

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Warsaw Shore, ogladam na biezaco. :) Nie psioczyc zle xD

Od kiedy kazdy program musi byc inteligentny, na poziomie, dopracowany z efektami jak John Wicku i fabula jak u Wladcy Pierscienia.

Ja lubie z zona w poniedzialek wieczorem zapuscic sobie Warsaw Shore i obejzec jak banda sie nachleje. Prosta, glupia rozrywka. Ot czego mi czasem trzeba xD

FameMMA podobnie. Przeciez to walki dziwakow a nie sportowcow. Ludziom sie podoba jak sa dymy wiec je robia. Mam nadzieje ze pyskata sexmasterka przegra. Usmialbym sie wtedy. Bo mielibysmy Karme jak z Kowalczyk. hahah.

Zreszta wole ogladac to niz jakiegos wyrezyserowanego BigBrothera w TVN

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No jak nie ? A Scarlett kupił Corvettę :grin:
cap2_gal7.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oglądajta co tam chceta, ja tych ludzi nie cenie za twórczość w internecie, bo uważam, że robią syf w sieci i sieją destrukcje wśród małolatów, żenują mnie ich dramy, pseudo problemy, obgadywanie się, straszenie i kozaczenie, wszystko to z czego człowiek uciekał za małolata i izolował wróciło dziś do sieci, więc oglądanie ich jak się bluzgają jakieś małolaty, tym bardziej nie ma (dla mnie) sensu.

Jak ktoś ma przy tym radochę i się relaksuje, to hulaj dusza.

Ja tam wolę wypowiedzi i wywiady Tysona z lat młodości, czy innych figterów na ważeniu czy konferencjach, jak chociażby Kliczko z Briggsem, ale nikt z nich nie robi takiej żenady w sieci, z czym do ludzi.

Co do BigBrothera, to ostatni jaki widziałem był jeszcze z Gulczasem i Sevkowiczem, no i gwiazdą Sewioło ; )

lolo2

Well-known member
Bez reklam
.

Co do BigBrothera, to ostatni jaki widziałem był jeszcze z Gulczasem i Sevkowiczem, no i gwiazdą Sewioło ; )

A ogladales wywiad z gulczasem w tym roku, jak powstawal tamten bigbrother. Jak wszystko musieli grac dla publiki? To bylo ciekawe, myslalem ze wtedy wzieli normalnych ludzi i robili co chcieli. A kazdy z nich mial scenariusz i musial udawac kim nie jest.

Dzisiejszego BigBrothera nie trawilem, odpadlem po 2 odcinkach i nie ogladalem.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ostatnia edycja:

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Oglądajta co tam chceta, ja tych ludzi nie cenie za twórczość w internecie, bo uważam, że robią syf w sieci i sieją destrukcje wśród małolatów, żenują mnie ich dramy, pseudo problemy, obgadywanie się, straszenie i kozaczenie, wszystko to z czego człowiek uciekał za małolata i izolował wróciło dziś do sieci, więc oglądanie ich jak się bluzgają jakieś małolaty, tym bardziej nie ma (dla mnie) sensu.

Jak ktoś ma przy tym radochę i się relaksuje, to hulaj dusza.

Ja tam wolę wypowiedzi i wywiady Tysona z lat młodości, czy innych figterów na ważeniu czy konferencjach, jak chociażby Kliczko z Briggsem, ale nikt z nich nie robi takiej żenady w sieci, z czym do ludzi.

Ale macie fajną dyskusję tutaj. Trafiłem przez przypadek. Nie przypuszczałem że spece od kin domowych/stereo oglądają takie rzeczy. Ja osobiście oglądam każdą galę KSW wcześniej oglądałem UFC. Ale rzadko. Ale to o czy mówicie nie za bardzo trafia w mój gust. W ogóle jestem przeciwny przemocy w różnych postaciach. KSW czy ufc uważam za sport jak np boks, więc jest do obejrzenia.
Ale to co napisał wyżej kolega @armanig to zgadzam się w 100%. Co to za czasy? Kim są dzisiaj idole naszych dzieciaków? Dla mnie to trochę smutne. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

lolo2

Well-known member
Bez reklam
.
Ale to co napisał wyżej kolega @armanig to zgadzam się w 100%. Co to za czasy? Kim są dzisiaj idole naszych dzieciaków? Dla mnie to trochę smutne. Pozdrawiam.
Tapatalka

No jak idolem twoich dzieciakow jest sexmasterka to bardzo szybko zaczynasz edukacje seksualna u swoich dzieciakow heheheh...

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Kurcze nawet nie sprawdziłem kto to jest. Ale myślę że 16latek może oko na to rzucić. [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Do góry