Widziałem jakąś "konferencje", zwyczajnie mi było wstyd za to wszystko co tam widziałem, nie mogę na to patrzeć i słuchać.
To jest jakiś poziom koleżków spod monopolowego.
U nas na osiedlu takie towarzystwo latało nam po piwo, a teraz ten sam poziom bryluje w internetach.
Ta babka o ktorej piszecie, to już apogeum, jak ona się wypowiada i zachowuje, jprd. Jakie chore czasy, albo naród zidiociał do reszty.
DokładnieArmanig nie mow ze nie znasz Sexmasterki? Wpisz w yotube "sexmasterka".Zobacz jak wygladala wtedy i jak wyglada teraz. Jak dla mnie szacun, jak sie wziela za sport.
Co do gali, to jest FAME MMA, tam nie walcza "sportowcy" tylko youtuberzy i inni "slawni" ludzie. To taki nasz odpowiednik Freak Show - walki dziwakow. Czasem jest to zabawne xD
Dzisian zreszta walcze, chyba kupie ppv i obejze![]()
Dokładnie tak to działa. To samo programy typu Warsaw Shore. Patologia wpuszczona do jednego domu. Najlepsze jest to, że każdy z nich zachowuje się jak gwiazdaZnam tą sexmasterkę, ale jak zobaczyłem jak się wypowiada i zachowuje na tej pożal się konferencji, to wymiękłem. Powiem tak, bo szkoda mi klawiatury na to coś, ale jak znam Rocco, to by jej kijem nie tknął. Nie za wygląd, ale za sposób bycia. Kur...
Mnie nie przeraża sama gala, bo biznesowo strzał w dziesiątke, ale to co się tam wyprawia, a ni to śmieszne, a ni ciekawe. Zupełnie tak, jakbym poszedł obok pod monopolowy, wziął tych co siedzą na ławce, dał im po 2k i kazał się kopać, a potem trzepał z tego kase online.
No faktycznie, radocha. Czasy zajebiste, nie ma co.
chyba kupie ppv i obejze![]()
Armanig już wykupił,tylko się z tym kryje![]()
.
Co do BigBrothera, to ostatni jaki widziałem był jeszcze z Gulczasem i Sevkowiczem, no i gwiazdą Sewioło ; )
Ale macie fajną dyskusję tutaj. Trafiłem przez przypadek. Nie przypuszczałem że spece od kin domowych/stereo oglądają takie rzeczy. Ja osobiście oglądam każdą galę KSW wcześniej oglądałem UFC. Ale rzadko. Ale to o czy mówicie nie za bardzo trafia w mój gust. W ogóle jestem przeciwny przemocy w różnych postaciach. KSW czy ufc uważam za sport jak np boks, więc jest do obejrzenia.Oglądajta co tam chceta, ja tych ludzi nie cenie za twórczość w internecie, bo uważam, że robią syf w sieci i sieją destrukcje wśród małolatów, żenują mnie ich dramy, pseudo problemy, obgadywanie się, straszenie i kozaczenie, wszystko to z czego człowiek uciekał za małolata i izolował wróciło dziś do sieci, więc oglądanie ich jak się bluzgają jakieś małolaty, tym bardziej nie ma (dla mnie) sensu.
Jak ktoś ma przy tym radochę i się relaksuje, to hulaj dusza.
Ja tam wolę wypowiedzi i wywiady Tysona z lat młodości, czy innych figterów na ważeniu czy konferencjach, jak chociażby Kliczko z Briggsem, ale nikt z nich nie robi takiej żenady w sieci, z czym do ludzi.
Co do BigBrothera, to ostatni jaki widziałem był jeszcze z Gulczasem i Sevkowiczem, no i gwiazdą Sewioło ; )
.
Ale to co napisał wyżej kolega @armanig to zgadzam się w 100%. Co to za czasy? Kim są dzisiaj idole naszych dzieciaków? Dla mnie to trochę smutne. Pozdrawiam.
Tapatalka