Sporty kontaktowe, czyli mordobicie. :D

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ale ogólnie sex.... To mi się dobrze kojarzy.[emoji6]

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Żarty żartami ale dzisiaj chyba jednak ważniejsze wydarzenie niż Famemma jest U21. Chociaż remis. Temu dzisiaj kibicuję.[emoji41]

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ale macie fajną dyskusję tutaj. Trafiłem przez przypadek. Nie przypuszczałem że spece od kin domowych/stereo oglądają takie rzeczy. Ja osobiście oglądam każdą galę KSW wcześniej oglądałem UFC. Ale rzadko. Ale to o czy mówicie nie za bardzo trafia w mój gust. W ogóle jestem przeciwny przemocy w różnych postaciach. KSW czy ufc uważam za sport jak np boks, więc jest do obejrzenia.
Ale to co napisał wyżej kolega @armanig to zgadzam się w 100%. Co to za czasy? Kim są dzisiaj idole naszych dzieciaków? Dla mnie to trochę smutne. Pozdrawiam.

Polecam zmienić proporcje, bo UFC to rzeczywiście sportowy poziom. Już samo to, że mają kontrakt z USADA, a w KSW możesz władować w siebie wszystko co możliwe pokazuje jak wiele poziomów dzielą te dwie organizacje.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Polecam zmienić proporcje, bo UFC to rzeczywiście sportowy poziom. Już samo to, że mają kontrakt z USADA, a w KSW możesz władować w siebie wszystko co możliwe pokazuje jak wiele poziomów dzielą te dwie organizacje.
Proporcje oczywiście znam. Nie pisałem co jest lepsze w procentach tylko co oglądam. Bardziej chodziło mi o porównanie KSW do FameMma. Jednak przy pierwszym więcej profesjonalizmu można znaleźć.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Proporcje oczywiście znam. Nie pisałem co jest lepsze w procentach tylko co oglądam. Bardziej chodziło mi o porównanie KSW do FameMma. Jednak przy pierwszym więcej profesjonalizmu można znaleźć.

Pewnie, ale nie zmienia to faktu, że KSW w moim odczuciu bliżej do FameMMA niż do UFC. Tak samo śmieszni włodarze, śmieszne pompowanie mistrzów jak Materla czy Mankowski, którzy nie potrafią przegrywać a ich poziom jest poniżej top 20 w UFC. Ostatnio Mankowski mnie rozśmieszył po tym jak przegrał walkę z Parke i mówił, że będzie składał protest bo przecież wygrał. Wypisz wymaluj, wczorajsza sytuacja z niejakim Amadeuszem na FameMMA :D Pośmiać się można, nic pozatym. Po sport tylko do UFC. Jako jedyni są tego najbliżej chociażby ze względu na testy antydopingowe robione przez USADA, a o poziomie zawodników tam walczących nawet nie ma wspominać. Potem taki odpad z UFC trafia do KSW i jest reklamowany jako BYŁY ZAWODNIK UFC, a zapominają wspomnień, że jego rekord to 3 przegrane i zero wygranych. Ktokolwiek ma jakieś ambicje sportowe to znika jak najszybciej z tego cyrku i walczy o szansę w UFC np. nasza Karolina Kowalkiewicz czy Ariane Lipski. Ta druga była niepokonana w KSW, a w UFC jej rekord to 2 przegrane.

Ostatnia edycja:

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
No proszę. Aż takiego info nie miałem. Dobrze to streściłeś. [emoji106]

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Żeby nie było, że tylko się nabijam to oglądam zarówno UFC, KSW i FameMMA. Pierwszą dla sportu, pozostałe dwie dla relaksu i śmiechu przy piwie :D

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
No tak. Jeśli ktoś ma już zmęczony organizm alkoholem to do powalenia go Taysona nie potrzeba. Kurcze takie rzeczy w Warszawie [emoji848]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Coś ten link dziwnie wkleiłeś ;)
[youtube]08xeuN8oTMU[/youtube]

Widziałem to wczoraj.
No cóż,akcje i akcyjki... ;-)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Najman nawet w boksie był słaby. Wyjeżdżał z cepami jak pod wiejską dyskoteką (lub w FameMMA) :D Stawiałbym na Trybsona w tym starciu.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Najman zachowuje się jakby miał jakąś traumę z tym sportem związaną. Dużo gada, przygotowuje się itd. I walki trwają bardzo krótko. Jakiś bojaźliwy się robi gdy wchodzi na ring. Nie rozumiem tego. [emoji57]

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Kontrakt opiewa na daną kwotę nawet jeżeli przegra. Sportowe ambicje nawet jak kiedyś jakieś miał to dawno minęły. Z jednej strony go rozumiem. Przelew przyjdzie tak czy siak, to po co dawać się obijać :D Bardziej chodzi o jego osobę i głupi charakter. Po walce z Trybsonem mówił, że uderzył go lewym sierpem i ten już nie podchodził :D Oglądałem tego sierpa kilka razy i ten cios ledwo musnął Trybsona. Najman opowiada o tym jakby go przynajmniej naruszył.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Słabe te czasy w wadze ciężkiej.
Tyson by od razu poskładał machającego na lewo i prawo pająka Wildera :wink:

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
40-letni Marcin Najman zapowiedział, że najprawdopodobniej jeszcze w tym roku stoczy kolejną walkę. Spekuluje się, że jego rywalem może być Paweł "Trybson" Trybała lub Piotr Witczak, znany jako Bonus BGC.
Niesamowite co dla kasy można zrobić. Czy on z kimś ostatnio wygrał?[emoji848]

Do góry