Ta wada jest nawet pomijajalna. Gorzej z tylko 1 HDMI, bo jak TV nie będzie obsługiwał np. DTS to nie będziesz miał dźwięku...Hey mam takie pytanko osnosnie tego zestawu.
zamowilem bez wiekszego zastanowienia sie i rozeznania soundbar +bass BOSE 700 kierowalem sie tylko marka i atrakcyjna cena. Sprzet otrzymam w piatek. Teraz tylko sie tak zastanawiam bo czytajac wszelkie forum troszke po fakcie ( zawsze moge zwrocic) ale zauwazylem ze kazdy teraz mowi o tym ATMOS . widze ze bose tego nie obsluguje . wszyscy polecaja LG sky10 albo YSP-2700. Juz sam nie wiem czy ktos z Was znajacy sie na rzeczy moze mi rozjasnic czy to jest az tak wazne ten caly ATMOS czy mimo tego dokonalem dobrego wyboru? CO prawda ten lg jest czesto wposminany...
dzieki
Witam
U mnie wystąpił problem z subem zaczął grać bardzo słabo prawie wcale zrobiłem wszystko co możliwe restart resety telefony do pomocy technicznej i nic.
Finalnie pojechał zestaw do MM a jutro kurier i serwis .
Jak działało byłem mega zadowolony
Teraz doczytałem się na obcojęzycznym forum że to się zdaża prawdopodobnie coś z oprogramowaniem.
Ale żeby nie czekać dwa razy wysłałem Bose 700 i Bas 700 za jednym razem bo nie wiadomo co zawiodło.
Miałem to samo dla tego wysłałem do serwisu.
Na początku grało super miałem bas na plus 20 i starczyło .
Czytałem gdzieś że to znany problem .
Zobaczymy co na to serwis.