Gratuluję zakupu, to jest nas na razie (chyba) dwóchmonsanto napisał:Ja też stałem się szczęśliwym (jak na razie) posiadaczem tego modelu. To była szybka męska decyzja. . Kupiłem go w MM za 5999.
Wad w jakości obrazu i wykonania na chwilę obecną nie widzę. Na razie mam podłączony sygnał analogowy , ale niedługo to się zmieni. Filmy z DVD upskalowane do 1080p robią wrażenie. Oglądam na razie na ustawieniach fabrycznych i jest nieźle, więc myślę, że po skalibrowaniu będzie jeszcze lepiej.
WADY:
Szkoda tylko, że SONY nie dołącza papierowej wersji instrukcji, bo ta w TV jakoś mi nie leży, a opcji w TV jest mnóstwo.
No i ta kompatybilność tylko ze sprzętem SONY - chciałem wczoraj pooglądać zdjęcia bezpośrednio z aparatu CANON i niestety TV go nie obsłużył.
Umiejscowienie przycisku do włączania menu jest bezpośrednio pod przyciskiem do poruszania sie po menu (strzałka w dół), ale jest nieco wyższy przez co bardzo często mi się zdarza go wcisnąć zamiast tej strzałki i menu się zamyka.
Ja mam instrukcję papierową, ale jak ktoś wcześniej nie miał doczynienia z produktami Sony, to niewiele się z niej dowie.