lolekanabolek napisał:@promil
z niecierpliwością czekam na te fotki
zależy mi bardzo na dobrej współpracy kompa z TV, a z tego co czytam po dsubie nie da się osiągnąć FullHD
waham się między tym W4000 a szajsungiem B650 i nie wiem, którego wziąć.
Za szajsungiem przemawia 100hz, lepsza współpraca po dsubie,
natomiast za sony matowa matryca oraz marka
Ares78 napisał:ewasz57 hmm faktycznie rozbieżność kosmiczna, prawie trzykrotna różnica w poborze i o tylko uzależnione trybem. Z drugiej strony jeśli ktoś ogląda umiarkowanie telewizje to te oszczędności wcale nie będą duże i wtedy niema co się zmuszać do oszczędniejszego trybu. Ja lubię wieczorem oglądać na kinowym z innego powodu: po całym dniu pracy nie męczy tak oczu.
Ale nie napisałeś co to za kamera? VHS czy FullHD? Jaki model?rufus1988 napisał:Witam, po przeczytaniu już około 50 stron tego tematu byłem zdecydowany na zakup tego TV bez dwóch zdań w zestawie z PS3 + kino 5.1. Dziś kiedy miało dojść do transakcji przed nią chciałem sprawdzić jak ten tv poradzi sobie z moją kamerą(jak w temacie) no i tu jestem zawiedziony ZONK, z tego co pamiętam gdy testowałem tą samą kamerę przed zakupem(nie pamiętam na jkim tv ale w podobnym przedziale cenowym) obraz był POWALAJĄCY, na 46W4000 no jak na full hd i opinie o tym TV jest PO PROSTU KIEPSKI;/ zaniepokoiło mnie to dosć poważnie. Sygnał szedł po komponencie, ale kiedy testowałem tą kamerę przed zakupem w listopadzie ubiegłego roku szedł po tym samym kablu, co myślicie?? Kwestja złych ustawień TV w sklepie?? To co widziałem to po prostu ZIARNA na obrazie;/ prosze wyraźcie opinie bo jutro(a właściwie dziś) mam finalizować transakcję;/ i nie wiem co jest przyczyną takiego stanu rzeczy. Nawet jak czytałem opinie osób o tej kamerze no OGROM osób pisał że obraz ŻYLETA, i taki też widziałem przy zakupie, a co w tym przypadku?? ZONK