Sony Bravia 7

lowandslow

New member
Cześć, czy ktoś wie, czy można anulować telewizor zakupiony na raty w sklepie z dostawą, ale który nie został jeszcze dostarczony w Sony Center?

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
Obejrzyjcie od 4.45 na temat kątów. Niezły wałek w tej recenzji. Widziałem ten tv dwa razy i na pewno takiej tragedii nie ma. Co więcej, specjalnie podjechałem do ME i na żadnym tv nie ma takiej tragedii a stało w sklepie z 40 telewizorów.

ukauka

Member
Obejrzyjcie od 4.45 na temat kątów. Niezły wałek w tej recenzji. Widziałem ten tv dwa razy i na pewno takiej tragedii nie ma. Co więcej, specjalnie podjechałem do ME i na żadnym tv nie ma takiej tragedii a stało w sklepie z 40 telewizorów.

Jutro mam go mieć w domu 65" i jestem pewny, że będę zadowolony. 30 minut zabawy z własnymi plikami i wziąłem mimo tego, że obok stał X95L i różnica na korzyść X95L była jednoznaczna, ale wiem jak postawię go w domu solo, to będzie przyzwoicie.

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
Jutro mam go mieć w domu 65" i jestem pewny, że będę zadowolony. 30 minut zabawy z własnymi plikami i wziąłem mimo tego, że obok stał X95L i różnica na korzyść X95L była jednoznaczna, ale wiem jak postawię go w domu solo, to będzie przyzwoicie.
Też tak porównywałem. Też X95L sprawiał lepsze wrażenie ale Bravia 7 była super. Gdzie byłeś w salonie? Co sądzisz na temat kątów na żywo i w filmiku?

ukauka

Member
Salon Wrocław/Bielany. Kąty bez niespodzianki- X95L lepsze, ale według mnie w B7 dramatu nie ma. To chyba dlatego, że X95L ma kąty ponadprzeciętne.

Ostatnia edycja:
Do góry