Jeszcze nie wie myślałem raczej o Samsung 95 🫢Podkusiłem Cię?
Jeszcze nie wie myślałem raczej o Samsung 95 🫢Podkusiłem Cię?
No dokładnie powiedział, że nie wie Ceny 9 trochę hmmm...Wjechały 9 do sklepu.
Czarny2807 nie słuchaj nigdy sprzedawców, bo jak się okazuje niewiele wiedzą.
77 za 13000 ale może coś jeszcze wytarguje myślałem rez o 800 w 75 c za 9000Jak cena i w ilu calach?
Masz rację, tylko że zestawmy np. TCL 85X995 (jedyna akceptowalny model TCL) to masz 17K.Ceny 9 trochę hmmm...
To zdecydowanie kupić OLED i ubezpieczenie.tak czy inaczej wydawać za TV 19K to wg mnie troche przegięcie
Rozmiawiałem z nimi dziś. "Już nie ma szans"Jaki rozmiar? Są szanse na X95L. Zadzwoń do Scentre potwierdzą, że na bank będą.
A który OLED?To zdecydowanie kupić OLED i ubezpieczenie.
Nie wiem. Ale za 19k na pewno coś dobrego z ubezpieczeniem się kupi. A95L nie ale coś się wybierze.A który OLED?
A który OLED?
Dałem ciała nie kupując X95L za 11,5k w 85 calach
Mowa o OLED w 83 calach.Na pewno nie za 19k. Bezsens.
Masz Sama S90C, masz LG C3.
W 75" masz je w okolicach dychy.
No, delikatnie mówiąc. Miałbyś 85", a teraz się motasz i wybierasz pomiędzy 75", co uważam za błędem - szczególnie, że oglądasz mecze/sport, ale co kto lubi.
Chodziło dokładnie o to, że lepiej 19k wydać na OLED niż Bravia 9.Kolega pisał wyżej o 77" i tutaj już warto się zastanowić czy wchodzić w Oleda (biorąc pod uwagę ceny), zamiast 75" MiniLeda.
Jak w grę wchodzi 85", to Oleda nie ma sensu, bo tutaj ceny już robią się za wysokie - za kilka lat to będzie śmietnik, czyt. nastąpi degradacja i ciężko będzie sprzedać. Zresztą kto to kupi i za ile?