75 cali nie widzę.Dostępność jest tylko ceny sztywne
75 cali nie widzę.Dostępność jest tylko ceny sztywne
75 cali nie widzę.
W X-kom brak a ten drugi sklep to jakiś dziwny. Trzeba go sprawdzić.![]()
Sony XR-75X95L 75" miniLED 4K 120Hz Google TV Dolby Vision Atmos - Telewizory 70” - 79" - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Sony XR-75X95L 75" miniLED 4K 120Hz Google TV Dolby Vision Atmos w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
SONY 75X95L Kalibracja i sprawdzenie matrycy w cenie. Boisz się wysyłki kurierem? Zadzwoń 600 727 726 ustalimy koszt bezpiecznego transportu i montażu - PRESTIGETV.PL
Nasza firma zajmuje się sprzedażą sprzętu RTV ....www.prestigetv.pl
Mam wszystkie syfy typu C+, Polsat, Netflix, Showtime, Viaplay itp. mam też dostęp do każdego BD.Ja uważam, że nie warto tyle wydawać - no chyba, że jest to te min. 85" i topowe żródła, a nie jakieś Netflixy i inne kablowe syfy.
W mniejsze przekątne pakowac tyle kasy, to już głupota (dla mnie oczywiście).
mam też dostęp do każdego BD.
Kupiłbyś z tego źródła?Tu masz za dyche:
Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
Nazwa firmy trochę strach PIOTREX-TV"-SERWIS TV PIOTR POLITOWICZKupiłbyś z tego źródła?
Jest to i to.cashbacka nie masz na tv tylko na zestaw z soundbarem,
Ceny jak na Sony rewelacja. Jeszcze promka w ME 2 raty gratis i bomba. Tylko pytanie jak z tą jakością 7 bo 9 to zapewne wypas będzie. No i niestety na Euro się chyba nie wyrobią.Są już wszystkie ceny siódemek. Niezwykle atrakcyjne z tym zwrotem trzeba przyznać.
Czekam na ceny 9.
Na filmie z 7 widać odbicia na ekranie, ale na 9 też całkiem sporo się odbija... Zastanawiam się nad XR-65X95L, ale K-65XR70 (K55XR70 chyba nie będzie?) kusi ceną, tylko brak X-Anti Reflection i X-Wide Angle nieco mnie stopuje, no chyba że to marketingowe bla bla?. Przesiadam się z plazmy Panasonica GT, więc kąty widzenie muszą być przyzwoite... Tak na marginesie, co jeszcze wchodzi w grę z Mini LED, co by dało konkurencyjny obraz przy Sonym?Bravia 7 nagrana w sklepie:
Na kanale nagrywającego można zobaczyć też Bravia 9.
Nikt jeszcze raczej nie porównał ale raczej nic.Tak na marginesie, co jeszcze wchodzi w grę z Mini LED, co by dało konkurencyjny obraz przy Sonym?
Poza Bravia 9 chyba nic.Miałem na myśli 65X95L.
Samsung sobie radzi w serii qn90/92 i qn95, co do kątów, gdybyś miał przestrzeń na 75” to u8kq z Hisense gniecie nawet SoniakaAle B9 startuje od 75"... nie mam tak dużej chałupySony w miniledach tak mocno odskoczył od LG/Philips/Panas (uch jeden chyba model)?
75’ jest zalecane do oglądania już od 1,5m od telewizora.Ale B9 startuje od 75"... nie mam tak dużej chałupySony w miniledach tak mocno odskoczył od LG/Philips/Panas (uch jeden chyba model)?
Zalecenia to jedno a odczucia to drugie75’ jest zalecane do oglądania już od 1,5m od telewizora.