Którą poprzednią generacje masz na myśli, W204 czy W203?
Pytam, bo od niedawna mamy już model W205, a nie każdy wie.
W 203 to już można rzec staruszek, natomiast nie wiem czy wiesz kiedyś oglądałem program w C+ i mówili o W 205 jak go tworzyli ten model został wykonany zaprojektowany od podstaw bo tak jak napisałem wcześniej jest to najbardziej sprzedawalna klasa w Europie i tak im się udała że zbiera niesamowite oceny i zarówno pod względem komfortu jak i układu jezdnego to nie da się podobno - piszę podobno bo nie miałem okazji np. jeździć powiedzmy dwa miechy W 204 i teraz W 205 wtedy można byłoby samemu porównać. Z wyglądu i to jak jest teraz w środku i ile miejsca jest w stosunku do poprzednika to jest zupełnie inny samochód.
Ale to jest tylko samochód jednemu się spodoba a innemu nie, najważniejsze żeby to właścicielowi odpowiadał dany samochód bo w cale nie trzeba jeździć super bryką żeby być zadowolony. Miałem jako pierwszy samochód Skodę Felcie i też mega byłem zadowolony z niej
Ale to co napisałeś jest świetna C klasa i deklasuje wszystko tylko żeby nie ta cena to ... a tak to niestety myślałem o niej ale wtedy musiałbym kupić słabo wyposażoną a to nie wchodzi w grę.. ewentualnie żony samochód sprzedać ale wtedy rozwód
Bo dla tych co nie wiedzą to sama różnica w mercedesie pomiędzy modelem jednym a drugim to nie tylko jest w cenie podstawowej wersji ale i różnica jest później w silniku i w wyposażeniu.. Mercedes ma dziwna politykę pod tym względem.. Choć jest jeszcze jeden model pomiędzy C klasa to CLA i jest tańszy tylko nie może z tyłu siadać gość 2 metrowy bo to coupe - choć cztero drzwiowe ale widziałem ten samochodzik w pakiecie AMG - oczywiście cena już komos ale wyglądał bajecznie samochodzik..
Jurass i to jest najważniejsze że Tobie się podoba, a komuś nie musi- Ty masz być zadowolony bo to Ty będziesz nią jeździł..
Ostatnia edycja: