Jak wam się miniaturka tylko otwiera to wystarczy w adresie usunąć literkę m (mini) i wyświetli się full wersja
http://images69.fotosik.pl/46/e1c6567f88ee1908m.jpg
http://images69.fotosik.pl/46/e1c6567f88ee1908m.jpg
To ja wrzucę coś od siebie... "żono-dzieciowóz",
View attachment 10044
a drugiego starego mondziaka zastąpił VW
z tym, że zastanawia mnie cały czas ten zestaw silników a zwłaszcza ten "słynny" 1.0 ecoboost. Jeździłem takim w Fieście i szału nie ma, a co w aucie które waży prawie 1,5 tony...Edi, co do nowego Mondeo, to na żywo jeszcze lepiej wygląda niż na fotkach, widziałem takiego na niemieckich blachach- liftback biała perła- totalny odlot jak dla mnie...
Jak będziemy zmieniać rodzinne auto, to na pewno będzie to Mondeo
Heh, a ja tu z cytryną wyskakuję :-[
Ja w ogóle nie traktuję samochodu jako coś z czego trzeba być dumnym lub się wstydzić, jest to rzecz materialna służąca do przemieszczania się, bez emocjonalnego zaangażowania. Jeżdżę obecnie 16 letniąKolego naprawdę nie masz powodu do wstydu, naprawdę przyzwoite autko....głowa do góry ...
.... bardziej mnie to interesuje jak np. KD, a ryk silnika sprawia mi o wiele wiekszą frajdę jak najbardziej wypasione kino...
Ja też nie twierdzę, że nie lubię, mało tego muszę lubić bo z motoryzacją jestem związany zawodowo. Ale gdybym miał taką możliwość to przemieszczałbym się bezdźwięcznym pojazdem jednośladowym...Ja akurat lubie auta i generalnie motoryzacje.
Bezdźwięcznym? Może jeszcze ekologicznym?![]()
To ja zdecydowanie mam inaczej.
Bezdźwięcznym? Może jeszcze ekologicznym?![]()
Ja w ogóle nie traktuję samochodu jako coś z czego trzeba być dumnym lub się wstydzić, jest to rzecz materialna służąca do przemieszczania się, bez emocjonalnego zaangażowania. Jeżdżę obecnie 16 letnią
Hondą Civic i jakoś nie mam powodów do niepokoju, mało tego chciałbym widzieć współczesne samochody z przebiegiem 280 tys w takim stanie.
Co do Citroena mam czasami okazję podróżować C5, komfort jazdy wybitny...Nazwałbym to auto "mandatogenne" 160 km/h a odczucie prędkości jak na rowerze przy 30 km/h![]()
Ja akurat lubie auta i generalnie motoryzacje. Dla mnie to coś o wiele więcej jak środek do przemieszczania się, podobnie jest z rajdami, bardziej mnie to interesuje jak np. KD, a ryk silnika sprawia mi o wiele wiekszą frajdę jak najbardziej wypasione kino.
Kiedyś jeżdziliśmy po całej Polsce, niesamowite emocje.