Mówię Ci pokochasz Karolcie![]()
Masz pecha , znam 4 mi bliskie osoby, które mają to auto, żadnemu nic się nie dzieje, a dwóch z nich ma od momentu jak tylko weszły na nasz rynek![]()
Jest już tekścik PL z najnowszego "kaszkaja" na full wypasie - to jest fajniutkie autko z tego co można poczytać i pooglądać..
https://www.youtube.com/watch?v=rdqNa2yGm3w
Jak wrażenia z jazdy Alfą Stelvio?
Cupra jest marką co raz częściej spotykaną na polskich drogach. Mi się podoba, choć w środku nuda, jak wszędzie. Przynajmniej porównując z powyższych fotek te dwa autka, to środek dla mnie znacznie ciekawszy w Stelvio.
Za tą "nudę" lubię wagi. Wszystko jest tam gdzie ma być. Bie licząc nowych Audi i Golfów z ekranami do wszystkiego. Strasznie niepraktyczne.Cupra jest marką co raz częściej spotykaną na polskich drogach. Mi się podoba, choć w środku nuda, jak wszędzie. Przynajmniej porównując z powyższych fotek te dwa autka, to środek dla mnie znacznie ciekawszy w Stelvio.
Też będę niedługo rozglądał się za podobnym autem, tylko że ja celuję w 2-3 letnie z małym przebiegiem, Mercedes GLC 3.0 diesel, BMW X6 3.0 diesel, Jaguar F-pace 3.0 diesel i właśnie ta Alfa Stelvio 2.0 benzyna 285 koni, z takim pakietem "Milano", czy coś, inne ma wtedy fotele (głębsze, sportowe).Wczoraj tylko oglądałem, tam w soboty nie idzie śmigać autkiem, jest po jednym, dwóch pracowników i nie ma jazd..
Trzeba rozdzielić, ze mamy tak jakby Cupre formentor i Cupre Ateca, a też chyba jest Cupra leon, ale trzeba by było sprawdzić. Ludzie, w szczególności osoby, które mają smykałkę do szybkiej jazdy kupują, bo za te pieniądze nigdzie nie kupią 300 konnego auta, a w środku jest tak jak w grupie całej VAG, jak komuś podejdzie to ok, a gro ludzi niestety to co te auta prezentują w środku już dawno przestało się podobać.
Oglądałem też nowego "kaszkaja" i Tuscona i oba w środku prezentują się fajniej i lepsze materiały są użyte w tych autach, takie czasy nastały.. Nowego Tiguana jak filmik zobaczyłem jak on tak będzie wyglądał faktycznie to ...szkoda pisać..
Co do Alfy można jednym słowem napisać piękna.. materiały użyte też klasa, tylko swoje to wszystko kosztuje..
Musieliby wycofac wszystkie auta z nawigacja lub radiem. Bo podczas jazdy zechce ci sie spojzec na mape lub zobaczyc jaka stacja gra i spowodujesz wypadek
Ps. mogl sobie wlaczyc autopilota, wtedy grzebac xD
Lolo nie chciałbyś żyć na tej Ukrainie, toyotkę byś miał, ale w marzeniach, bo życia by Ci zabrakło, aby takie auto mieć. A na Litwie tego typu mandaty są już bodajże od 10 lat jak nie lepiej i żyją, pomimo że biedniej żyją niż my - Polacy.