Pocieszę Cię, mój kumpel ma autko za 5-6 razy tyle co ta corolla i też wylądował w serwisie

Ostatnia edycja:
Pocieszę Cię, mój kumperl ma autko za 5-6 razy tyle co ta corolla i też wylądował w serwisietake jak widzisz nie tylko Ty masz pecha.. tylko on tak się nie przejmuje, auto w końcu na gwarancji
Twoje też oddaj i niech reperują..
Zawsze mnie brzydziła ta Azjatycka technika. Lolek faktycznie jak na gwarancji to nie ma się co bać : )
W audi od paru lat nie ma już wysuwanego ekranu.A takie Audi czy BMW lepsze z tym swoim wysowanym ekranikiem? Mnie to wogole sie nie podoba....
Mercedes czy Lexus maja fajne deski.
Fakt stare a8 jako ostatnie do 2017r ma ekran wysuwany. Ale nowa platforma ma dotyk.
Dobrze, że jesteś zadowolonyFakt stare a8 jako ostatnie do 2017r ma ekran wysuwany. Ale nowa platforma ma dotyk.
Sam mam nowe a6 i bardzo sobie chwale dotykowe ekrany. Mam szmatke jak czekam w korku albo na światłach to 2 sekundy i jest czysciutko. Żaden problem. Ale spoko szanuje twoje zdanie.
Oby mnie takie historie nie dogoniły hehe. Znam tego faceta co to pisał.Dobrze, że jesteś zadowolony
https://www.wykop.pl/artykul/534657...-czyli-jak-popelnic-motoryzacyjny-blad-zycia/
Dobrze, że jesteś zadowolony
https://www.wykop.pl/artykul/534657...-czyli-jak-popelnic-motoryzacyjny-blad-zycia/
I
Nie, no. Dzisiaj zglosilem w poniedzialek przyjmuja na serwis... Ale sam fakt. Kupilem nowe auto "corolle" tylko z jednego powodu - "swietego spokoju". A jak zaczynaja sie problemy to juz mi cisnienie rosnie.
Zawsze mam pecha, az z przesada.
Zawsze mnie brzydziła ta Azjatycka technika ,ale widać w 21 wieku lepiej nie jest. Aby patrzeć jak środki będą z drukarki 3D. Lolek faktycznie jak na gwarancji to nie ma się co bać : )
Dokładnie. Styl wypowiedzi jak od bananowego dzieciaka, który jest zły o to, że dostał wcześniejszy model telefonu od rodziców i teraz się złości.Gość zapewne ma racje, ale przeżywa jakby mu US przejął cały dorobek życia.
Gdybym nie wiedział, że chodzi o droższe auto, to pomyślałbym, że nastolatek za ostatnie pieniądze kupił wymarzonego ajfona który zaczął mu się wieszać i świat mu się zawalił. Lecą uje, urwy na okrągło, czytać się tego nie da.
E tam Mercedes swoim kiczowatymi tabletami w dwóch nutach kolorystycznym i pasowaniem rodem z tesli jakoś do mnie nie przemawia.
Licznik powinien wyglądać tak.
][/url]
A ty nie miałeś mieć BMW?
Też nie lubię tabletów w samochodach ale jak się chce teraz kupić auto, to trudno na to nie trafić.
GTS [emoji3]
To Porsche chyba...
No bajka, ale za wysokie progi na moje nogi, choć może Macan 3L diesel...[emoji2]
Ale chyba zostanę na progu Mercedes, BMW, Jaguar może...
Ma być nowy sedan albo SUV z 3 litrowym dieslem.
W zamianke za E 250D.
Ps.
Nic w kredycie [emoji1].
Tylko cash.
Ja i BMW? Predzej wszystkie Corolle na tym swiecie zostana wysprzedane zanim wsiadlbym do BMW xD
Jedno BMW juz mialem:
27 000 zl za nie zaplacilem
Drugie tyle zaplacilem w remonty
Przejechalem nia 5 000km
i Sprzedalem chyba za 8000zl.
Taniej by mnie wyszlo jezdzenie taksowka lub uberem
Od tamtego momentu wyznaje zasade lepiej jakies male badziewie ale NOWKE, aniezeli stare trupy. Choc te nowki jak widac tez lubia mi robic psikusy.
Ostatecznie jezeli chodzi o klase premium, to rozwazalbym zakup auta z zachodu, 2-3 latka po wynajmie dlugoterminowym. To tez jest jakies wyjscie.