Werf można się pośmiać, ale prawda jest taka, że oni wcale nie chcą tych silników, to nie leży po ich stronie, że dzieje się to co wszyscy widzimy, że tak powiem, ba nawet nie mają "władzy" na to aby np w Polsce był focus w sedanie..., który w RP bardzo dobrze się sprzedawał, a w najnowszej odsłonie nie będzie występował w RP. To wszystko dzieje się na samej górze... i tam decyzje zapadają. A Ci znowu muszą dostosować się do tego co UE wymyśli, w temacie ekologii. Kto wie, mówią , że jest duż szansa na to, że powiedzmy w okresie 10-15 lat przestaną być produkowane auta osobowe z silnikami "dizla" Oglądałam program, gdzie "specjaliści" mówili, że tak chcą zrobić (UE) aby do centrum Stolicy danego Państwa w UE nie można było wjechać "dizelkiem" nawet prosto z salonu jakby ktoś takowy miał... a już takowe obostrzenia przecież chyba są , a kilka Państw w najbliższej przyszłości ma to uczynić.
Kolego o tym się już mówi w Warszawie, tylko Nasza Stolica nie jest fizycznie przygotowana na taki manewr, bo wszystko by stanęło.. ale jak padnie komenda z UE to po ptokach.. A dzisiaj byłem świadkiem jak gość focusem takim przyjechał i na pewno dźwięk nie przypominał kosiarki
Także pod tym względem nie jest źle..
Ja bardziej o inne rzeczy się martwię ..
Kolego o tym się już mówi w Warszawie, tylko Nasza Stolica nie jest fizycznie przygotowana na taki manewr, bo wszystko by stanęło.. ale jak padnie komenda z UE to po ptokach.. A dzisiaj byłem świadkiem jak gość focusem takim przyjechał i na pewno dźwięk nie przypominał kosiarki