Jestem Z Wami!!!
Witajcie ponownie.Jak pisałem wcześniej,oddali mi kasę.Swoją drogą niedługo będziemy o sobie pisać jak na AA.Cześć,mam na imię Tomek, mój numer 121503 i jestem(byłem) naciągnięty przez OSZUSTÓW-OSKARMEDIA! itp. Mimo odzyskania kasy,obiecałem ze Was nie opuszczę.Jak zauważyłem jeden z szanownych forumowiczów czytał mojego posta i zacytował moje "wyliczenia" o ich zarobkach. Ludzie! uświadomcie sobie, że gościu zarabia ok.20-30tyś. dziennie!!!,bo interes kręci od kilku-kilkunastu miesięcy. Jeśli przez 2-3 dni wejdzie OSZUSTOM na konto od tysiąca klientów ok.3-4 baniek,za miesiąc mają 20-30tyś.odsetek, ale jutro,pojutrze itp.następne 3 bańki,od tej pory nowy miesiąc się liczy i tak dalej. Codziennie nowa kasa!!! Gdyby zabrał się za to prorok, najłagodniej- interes typu piramida,argentyna, jak kto woli, czyli zwykły oszust zagrożony 2 latami.Ale jak to wszystko przeanalizować, może dojść pranie kasy i udział w zorganizowanej grupie przest.!!! Wiem,że po wszystkim łatwo mówić, ale gdyby 10-15 osób zrezygnowało z pisania maili do OSZUSTÓW,wysłało im wezwanie do zwrotu, po odczekaniu terminu złożyło pozew zbiorowy w sądzie spółce, nie sklepowi, to wyszłaby afera na sto fajerek o której pisaliby w gazetach, i to by dopiero zakończyło ten proceder.Na odszkodowania gościu musiałby chawirę sprzedać,swoją drogą nieżle mieszka,a kobitka która jest udziałowcem(100%) to zwykły słup. Walczcie,tylko umówcie się na działania prawne, a nie grozby i ustawki do Ożarowa.Nie dziwi Was to,że OSZUŚCI-OSKARMEDIA czytając nasze posty,nie pozywają nas ,każdego z osobna do sądu o oszczerstwa i pomówienia???!!! jeśli sami są w porządku?! Mnie mogą pozwać,jestem gotowy! Pzdr.Tomasz.