Oszustwo !!!
[FONT="]Witam,[/FONT]
[FONT="]Nazywam się Wojciech Jaroni. Jestem z Wrocławia. [/FONT]
[FONT="]Niestety też zostałem oszukany przez „Oskarmedia" Upward Financial Communications, Grupa I.F.G., Spółka z o.o., 05-850 Ożarów Mazowiecki, ul. Poznańska 57 Jawczyce.[/FONT][FONT="]Sklep jest mi dłużny niecałe 4 tyś.
[/FONT][FONT="]Otóż tak: [/FONT][FONT="]
1.[/FONT][FONT="]Środa 12/11/08-wieczór zamówienie i dokonanie przelewu. Oczywiście kontakt do tej chwili wyborny. Super itd. [/FONT][FONT="]
2.[/FONT][FONT="]Piątek pierwsze obawy – jak to możliwe ze nie ma informacji o wpłacie. W Polsce przelewy idą jeden dzień. Ale nie 2!! [/FONT][FONT="]
3.[/FONT][FONT="]Niedziela 16/11/08 – przed 21.00 otrzymałem maila, że pieniądze dotarły. Co mnie zdziwiło to to, że w niedziele !! Przecież w niedziele nic nie pracuje. Ale co tam.[/FONT][FONT="]
4.[/FONT][FONT="]Czas czekania 10 dni roboczych. Po 7 piszę jaki status zamówienia. Odp. W trakcie realizacji. [/FONT][FONT="]5.[/FONT][FONT="]Piątek 28/11/08- dostaje informację, że trzeba czekać na TV 4 tygodnie. Czy chcem zwrot wpłaty. Oczywiście, że chcę.
[/FONT][FONT="]6.[/FONT][FONT="]I tak czekam do dzisiaj 3/12/08. Pisałem od piątku 3 maile na dzień. Maile z niby monitami do działy finansowego też miałem.[/FONT][FONT="]
Ponadto pisałem ponaglające maile- nie do końca miłe. Bardzo się cieszę, że mam WSZYSTKIE MAILE. Dowód jak nic!![/FONT][FONT="]Robią ludzi w jajko i to przed świętami. Pisałem, że idę na policję dwa razu. Ale dzisiaj już to zrobiłem. Uff przesłuchanie 1.5 h ale było warto.
Wierzę, że to pomoże. [/FONT][FONT="]
Dodatkowo dzisiaj napisałem maila do UWAGI TVN. Jutro dzwonie tam.
[/FONT][FONT="]Dzwoniłem do nando.pl (to samo tylko inne ulice) jak pisaliście. Jakaś wątpliwej wiedzy Pani (bardzo żałuje że nie pamiętam jej nazwiska bo bym przytoczył) kłamał, że oni to nie OSKARMEDIA !![/FONT]