[Nasze Zestawy AV] Się buduje :)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
MA 8000.
Docelowo KEFy chcę zmienić na Focal Sopra No2 lub Rockport Atria. Wszystko zależy od odsłuchów w garażu.
Dla mnie Rockporty jedne z najlepszych kolumn na rynku. Nie pamiętam nazwy modelu sprzed 3 lat, wtedy w połączniu z McIntoschem mnie rozwaliły, ale tegoroczne Atrie też nieźle wymiatały.
P.s. te Focale przepiękne! Czerwone na fazę bym wziął :)
Czerwone, białe, nawet pomarańczowe mi się podobają ;)

dyzio4

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dla mnie Rockporty jedne z najlepszych kolumn na rynku. Nie pamiętam nazwy modelu sprzed 3 lat, wtedy w połączniu z McIntoschem mnie rozwaliły, ale tegoroczne Atrie też nieźle wymiatały.

Czerwone, białe, nawet pomarańczowe mi się podobają ;)

W tym roku to były Cygnus. A z tego co wiem właśnie trzy lata temu były Atrie. W tamtym roku Aviory.

Borixon

Active member
Bez reklam
Docelowo KEFy chcę zmienić na Focal Sopra No2 lub Rockport Atria. Wszystko zależy od odsłuchów w garażu.

Wrzucisz Sopry i się zesram, słuchałem ich z Twoim wzmacniaczem i cd Naim, co mam dużo mówić nie chciałem wyjść z pokoju. Moim zdaniem to jedne z lepszych obecnie HI-ENDowych kolumn.
5c4d7e8aa482dedc66273f8fad452c00.jpg

Do tego wyglądają i są wykonane mega kozacko.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No faktycznie na grafikach google te kolumny troche lepiej wygladaja, te dyzia to chyba taki lipny kolor.

No i ciekawe jak dyzio wymysli aby je podlaczyc, bo jak dobrze widze z tylu maja potrojne wyjscia na zasilanie. (Armanig chyba tez takie glosniki mial opusy).

Ps. Ciekawe czy henry juz sledzi Gielde HIFi bo czuje ze zaraz Kefy beda na sprzedaz, jezeli juz nie poszly xD

Do góry