motobartcompany
New member
czy RD2 nadaje się do gier?
Ostatnia edycja:
Saitou napisał:4. napewno 2.5-3m? lepiej zmierzyc, mozna sie zdziwic przy takiej odleglosci napewno nie mniej niz 37". Ale tak jak mowilem wczesniej, pomysl o 40+ calowej plazmie w podobnej cenie.
aha a jesli jednak LCD to do materialu SD warto zainwestowac w 100Hz (czyli RD2E ) roznica jest naprawde wyrazna.
Saitou napisał:Droid:
Nie ma sensu im kupowac XD1. Przy sygnalach SD panel full HD bedzie niewykorzystywany, duzo bardziej oplaca sie zainwestowac w 100Hz
Jak podlczyc n-ke nie mam pojecia, wspolpracowal bedzie napewno i 100Hz tez pokaze co potrafi. Zanim naziemna telewizja do nas za gosci jeszcze troche czasu uplynie... wiec DVB-T na niewiele sie narazie zda, poza tym prawdopodobnie w polsce bedzie i tak w innym formacie nadawana telewizja i potrzebne beda jakies konwertery czy cus... nie znam sie, wiec pewnie nawet nie powinienem sie na ten temat odzywac
Pozdrawiam
piotrwzk napisał:Ja mam możliwość odbierania naziemnej cyfrowej która jest nadawana z nadajnika w Szczyrku (okolice Wisły). Wiem że narazie są nadawane 4 programy.
http://www.acme.com.pl/dvb-t/index.htm
Jeżeli 100Hz to poza tym Sharpem 37-rd2e jest jeszcze jakiś inny wybór wśród panasonica albo innych dobrych marek?
Saitou napisał:Wow fajnie k: daje nadzieje ze kiedys sie to rozrusza Swoja droga pewnie na forum gdzies jest o tym temat ale w tym gaszczu czasem ciezko sie odnalezc
100Hz ? To np. JVC P80 lub Panasonic LX700 ale tylko w 32"