Golibroda napisał:Witaj
Cenę oceniam według innych łódzkich i pabianickich sklepów. Widziałem , że cena tam była wysoka w porównaniu z innymi. Nawet gdy zaproponowało się gotówkę to cena na 10k spadała o 200 złotych co było niemile zaskakujące.
Fakt,że ceny wystawione tam są dla ratowiczów i w cene wliczone są potencjalne procenty. Tak wynika z moich obserwacji przy wielokrotnych wizytach.
Znam sklepy oferujące zdecydowanie lepsze ceny (chocby łódzkie allegrowe), które mają sprzęt z SHARP Polska. Znam takie co maja jeszcze taniej ale jadą z Raichu i te nie biorę pod uwagę ze względu na "niepewną " gwarancję.
Natomiast nawiązując do reklamy nie miałem nic na myśli (ani złego, ani dobrego), tylko stwierdziłem, że ostatnio często pokazują w TV.
Tutaj nieopatrznie mnie źle zrozumiałeś.....ale wybaczam .
Pozdrawiam Ciebie
i mojego nadal faworyta XL2
(choć spogladam ostatnio na plazmę Panasa PY85 w rozmiarze 46 - widziałem obok siebie XL2 i PY85 - panas był boski - zapraszam na Nawrot na wizję lokalną - wiesz gdzie .
Piotr
NATE napisał:km jak zwykle na posterunku serdeczne dzięki
przeczytałam i z tego wynika, że najbardziej nienaturalnie wygląda czerwony, gdy jest własnie coś czerwonego. Jest zbyt agresywny w porównaniu do reszty obrazu, który jest jakby bardziej stonowany. Czy właśnie generalnie najbardziej na takich scenach gdzie jest czerwony, ta wada się uwydatnia?
Golibroda napisał:Potem jak widziałem jak i gdzie jest ten róz to widzę go w każdej sytuacji zwracając na elementy białe na obrazie.
Ostatnio testowałem właczając którąś ze stron telegazety z białymi polami bądź podkładami pod literki. Tutaj bez stojacego obok innego TV róż był widoczny ale nie rzucała się tak w oczy (kto nie wien, moze nie widzeć)
Jak zobaczysz będziesz widzieć już zawsze. A ja go widzę bo poobserwowałem różne egzemplarze XL2 w róznych sklepach. wszędzie to samo.W testach to nazywaja "red push"
km1963 napisał:Moim zadaniem nie jest kopnie się z koniem ani obrona Sharpa ale głosy typu Golibroda , ProSiaczek , mirecore i innych które nie