Okej, rzeczywiście, przekazy sportowe na innych kanalach wygladaja duuuzo lepiej... Troche sie uspokoilem

Z tym magicznym pudelkiem UPC to tak sie spodziewalem, ze moze wygladac... czekam rowniez na sygnal cyfrowy.
Macie moze jeszcze jakies rady dla pocztkowego uzytkownika xl2 ? Jakies Wasze ustawienia, czy robic kalibracje (nie mam jeszcze zrodla HD) ?
Zamowilem nowego Fergusona D-880hx, proste, tanie, podobno dobre DVD z wyjsciem HDMI, podaje sygnal do 1080p (ciekawe jaki efekt ???). Jednak dzisiaj dostalem mejla, ze sprawa sie opozni, jakies strajki w Gdyni... swoja droga ciekawa sprawa
Moze polecicie jakies fajne DVD ? Mam jakiegos Philipsa DVP3142, ktorego wycignalem za friko z programu 5 PLUS

))))
Ogolnie jestem zielony w kwestii video - audio i dopiero sie ucze, tak zeby fajnie wygladalo i gralo. Za jakis czas bede chcial jakies kino domowe sobie strzelic. Ale musze czekac, az zonka przeboleje te kilka tysi na TV.
Mam pytanie jeszcze o ta gwarancje, czy karta tylko z pieczatka agito.pl jest powinna pozwolic mi spokojnie spac ?
Pozdrawiam wszystkich wlascicieli SHARPów !!!!