Ja również mając neutralne podejście do zaistniałej sytuacji muszę jednak nadmienić, że niektórzy niemieccy użytkownicy podczas wgrywania nowego softu, również mogli popełniać błędy, które skutkowały takimi objawami jak u kol.szabala. Jedno drugiego chyba nie wyklucza. A dyletantyzm niemieckiego użytkownika niczym się nie różni od tego z innych nacji, nieprawdaż?Witam,
Mając jednakże neutralne podejście do zaistniałej sytuacji muszę jednak nadmienić , że niektórym
niemieckim użytkownikom po wgraniu nowego softu usterki zostały naprawione i o tym piszą:
np.dzisiaj Christian866.
Przecież niektóre naprawy serwis może , a nawet powinien naprawiać u użytkownika , jeśli
telewizor jest na gwarancji.No chyba ,że serwis centralny ma mało doświadczonych fachowców.
Nic nie stoi na przeszkodzie chyba , aby serwisant był również kierowcą.
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Co do serwisu i terminów przetrzymywania naprawianych produktów, to wydaje mi się, że obowiązuje tutaj jakiś termin, bodajże 14dniowy, ale nie mam wiedzy na ten temat. Trzeba by sprawdzić w odpowiednich przepisach. Na wierze, w to co mówi serwisant, kol.szabal daleko nie zajedziesz, o swoje niestety trzeba się upominać.