Grzegorz6060
New member
Panasa 42 PV60 mam od 9 września, kupiłem go między innymi dzięki wypowiedziom z tego forum, i nie żałuje. Jestem z niego zadowolony nie mam zwisów ani brzęczenia. Miałem kupować lcd ale dzięki tym wypowiedziom i przede wszystkim DNC kupiłem Panasa. Chcę jednak dodać łyżkę dziegciu do tego miodu. Chodzi o serwis i to ten główny. Po zakupie n tv dekoder nie współpracował przez hdmi, zadzwoniłem do głównego serwisu gdzie zostałem poinformowany że telewizor może nie współpracować z hdmi i Panasonik nigdzie nie twierdził że będzie będzie współpracował ze wszystkimi dekoderami, czyli odbierał hdtv, on jest tylko hdtv redy. Na szczęście okazało się że to wina uszkodzonego kabelka, po wymianie wszystko było dobrze, ale musiałem do tego dojść sam. Drugi zgrzyt był przy zakupie kina domowego, chciałem wiedzieć czy kino ma wejście optyczne. Pan od kina w serwisie nie wiedział czy ma, dopiero rozmowa z marketingiem i przejrzeniu przez pana z marketingu instrukcji wyjaśniła sprawę. Podsumowując uważam że tv jest dobry, ale serwis to beznadzieja pełna niekompetencja. Jeszcze jedna uwaga jeśli wspomnąć tym panom o forum i uwagach tu piszących, to sie panowie bardzo bulwersują i twierdzą że tu się pisze bzdury, a ja uważam że wiele by się nauczyli z tego forum.