al12: prosze Cie przestań i nie p.i.e.r._._.l głupot, że ktoś coś wspiera. Ja również porównałem moj 47LM660s do Samsunga bo po blisko 6 miesiacach uzytkowania tego LG widze jaki blad zrobilem decydujac sie na niego. Jak go kupowalem to byly same pochwalne recenzje, byla to "nowość" a dopiero w praniu wyszlo jaki to bubel i ze od 6 miesiecy prawie nic nie zmieniono w aktualizacjach a czesc rzeczy po prostu zje___o. Załozony przeze mnie wątek o ustawieniach 660s (670s) odwiedzilo x osob 36,144 razy szukajac pomocy w ustawieniu tego badziewia. I gdyby nie pomoc RHJG i jego EKSPERCKA (!!!) porada jedna czy druga to w zyciu bym nie ustawil obrazu aby byl normalny. Bo na ustawieniach fabrycznych byla kiszka. I prosze Cie nie porownuj swojego 42LS570S do naszych z serii LM od 660s wzwyż bo to nie ta klasa. Twoj TV jak podaja na Ceneo w opiniach mozna bylo kupic w MM za 1350zł lub w Auchan za 1550. Ja za swoj wyrąbałem ponad 4k i wierz mi, tego modelu w Auchan nigdy nie spotkasz. Nie ten target. W Twoim super hiper modelu nie ma wogole SMART wiec co sie udzielasz w temacie, o ktorym nie mozesz nic powiedziac ani do niczego porownac. Wymienilismy x aplikacji podstawowocych ktorych w LG nie ma i nie bedzie. W tym temacie po prostu nic sie nie dzieje. W reklamach LG pyta "jaki SMART jest Twój TV". Odpowiadam, bo mam LG: gównia_y. Nie byloby tygodnia gdyby na media2 nie bylo newsa o nowych aplikacjach SMART do Samsunga. Tylko wczoraj dodatno POLSKASTACJA. W LG od 6 miesiecy ECHO. Prosze Cie nie pisz mi, abym sobie podlaczyl pod TV laptopa lub tablet i bede mial lepsze SMART. Nie po to kupowałem TV z tą funkcja, aby podlaczac do niego tone rzeczy aby uzyskac co miec powinienem. LG totalnie olało rynek w Polsce to ja teraz bede olewał LG. Nikomu nie polece tego badziewia, sam sie przemecze do nastepnej wymiany i mi przejdzie. TV to nie cale moje zycie. Sa jeszcze inne przyjemnosci. I kto chce niech słucha Twoich wywodów, kto chce moich. I przestan gadac, abysmy sobie przeszli na temat Samsunga. Mam tez LG i pisze o LG.
PS. O ile i Tobie i mi jest wiadomo, piszemy w watku: "Seria LM ... kolejne aktualizacje softu" wiec sio do serii LS jak taki mądry jesteś i innych wyganiasz.
PS. O ile i Tobie i mi jest wiadomo, piszemy w watku: "Seria LM ... kolejne aktualizacje softu" wiec sio do serii LS jak taki mądry jesteś i innych wyganiasz.
Ostatnia edycja: