andreas2012
New member
ps. czy ktos z was mial jakies problemy z aktualizacja oprogramowania?
ps. czy ktos z was mial jakies problemy z aktualizacja oprogramowania?
Ja miałem problem z jednym transponderem na sat, po resecie jest ok, tylko znowu z listą trzeba się bawić pół dnia.Dokładnie tak. Tracisz wszystkie swoje ustawienia obrazu i aplikacji ze smart tv, tracisz listę kanałów. Operacja ta może według supportu LG rozwiązać wiele dziwnych problemów, które pojawiły się w tv po wgraniu nowego firmware. I czytając posty na tym forum można wywnioskować, że często rzeczywiście pomaga.
Ty wgrywasz wszystkie aktualizacje, które się pokazują na stronie LG. "X" wgrywa co drugą, "Y" co trzecią, a "Z" właśnie kupił telewizor i ma soft sprzed pól roku. Gdyby udostępniane pliki zawierały tylko poprawki, to trzeba byłoby zamieszczać na stronie dla każdego z was osobną wersję - z poprawkami, których każdemu z was brakuje. A tak wrzucają jeden plik zawierający cały obraz systemu i pasuje każdemu, niezależnie jaką wersję softu ma aktualnie, bo po prostu ją podmienia.czemu te aktualizacje aż tyle ważą (niemal 350mb) jeśli wnoszą niezauważalne zmiany? heh
Od tej pory nie zainstaluje żadnej aktualizacji nie wiedząc wcześniej jakie zmiany wnosi.
Gadu gadu a na stronie LG jest nowy soft (Version_04.10.43)
A telewizor twierdzi, że nie ma nowszej wersji.
kolego wszystko jest...W nowej wersji, znikneły ipla film i sport ale za to pojawiła się pogoda która kiedyś była. Nie działa u mnie HBO w poprzedniej aktualizacji juz działałało i ni ewiem gdzie sie podział 3D world.