piotreek88
New member
Moim zdanie wybrałeś zły soft, bo tyle to zajmowała aktualizacja do mojego 42LA660s, jak go pierwszy raz do wifi podłączyłem.
Sprawdź dokładnie model
Sprawdź dokładnie model
Zawsze mnie zastanawia po kiego grzyba ludziska tak się rzucają na aktualizację softu. Potem płacz i zgrzytanie zębami, że programiści coś sknocili. To po co aktualizuje jeden z drugim jak nie ma problemów? No chyba, że samo się robi i nie da się tego wyłączyć.
Tak trudno zrozumieć???
Soft który jest w tych tv jest niedopracowany i każdy z nas ma nadzieje na oprogramowanie które cos poprawi. Jak na razie jestem zawiedziony. To już koniec roku i podejrzewam że dość szybko wsparcie tech. zniknie. Bo nowe TV LG na rok 2014 prawdopodobnie będą miały nowy system kupiony od HP webOS.
...warto poczekać przynajmniej kilka tygodni na opinie innych.
jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, to sie nie wypowiadaj. To jest temat o aktualizacji, o tym co poprawili, a co spieprzyli, o tym co ludziom chodzi lepiej a co gorzej... nie chcesz to nie aktualizuj... jak nie aktualizujesz, to wyjdź i sie nie wpieprzaj...Nie, bo zawsze znajdą się tacy nadgorliwcy, którzy później płaczą po forach.
No przykro mi, że rodzice Ciebie kultury nie nauczyli. A przed spaniem meliska jak znalazł.jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, to sie nie wypowiadaj. To jest temat o aktualizacji, o tym co poprawili, a co spieprzyli, o tym co ludziom chodzi lepiej a co gorzej... nie chcesz to nie aktualizuj... jak nie aktualizujesz, to wyjdź i sie nie wpieprzaj...