A ja się dziwię, że Ty się dziwiszProblem jest z telewizją DVB-t . Znalazł kanały i część z nich telewizor wyświetla a przy innych mam komunikat "sygnał zakodowany" i tu moje zdziwienie![]()
A ja się dziwię, że Ty się dziwiszProblem jest z telewizją DVB-t . Znalazł kanały i część z nich telewizor wyświetla a przy innych mam komunikat "sygnał zakodowany" i tu moje zdziwienie![]()
"solti" dziwię się bo z multiplexu MUX 2 nie odbieram np. TVN; Polsatu TVN7 a one nie powinny być kodowane ...chyba , że się aż tak pozmieniało. Prawda DVB-T do tej pory sie nie interesowałem.
Wszystko ok z tym, że minusem (oczywistym) jest to, że jak będzie podłączony inny sprzęt po HDMI to już wtedy dźwięku nie będzie. Jak się zachowa TV jak będę odtwarzał coś z USB (pendrive lub dysk)? Dźwięk pójdzie przez SCART?
Audio z USB, HDMI tylko po optyku. Tylko po analogu TV puści dźwięk po scart'cie
Witam, również zakupiłem 2 dni temu ten TV. Wszystko fajnie hula oprócz allshare. Raz udało mi się na początku połączyć z kompem i faktycznie to działało ale od tej pory już jakoś nie chce. Te pliki co wrzuciło na serwer nadal są dostępne w TV ale już nic nowego się nie da bo nie widzi kompa.
Czy to kwestia jakichś ustawień, bo już nie wiem o co chodzi, Wi-fi na pewno działa bo wszystki iple itp. chodzą...Dodam, że również telefon też nie widzi TV (samsung ace), ale w tym wypadku tak było od początku, może wina tel...Z komputerem natomiast na pewno się łączył dlatego trochę teraz zgłupiałem...
Nie wiem, sprawdźI zeby to zrobic to na komputrze musze dysk podzielic na dwie partycje NTFS ?
Samsung ES6800 wtedy tą ktora bede chcial sam sformatuje na swoje potrzeby tj do formatu przez niego obslugujacego ?
Audio z USB, HDMI tylko po optyku. Tylko po analogu TV puści dźwięk po scart'cie
Zgadza się, potwierdzam...po testach...