Jestem po lekturze do 80 strony :O bardzo duzo napisaliscie - dzieki za dobra lekture.
Pokusilem sie i polazlem do EuroRtv i Avans. Niestety tylko takie mam w moim miescie. No i niestety nie bylo C91H ani Q91H.
Znalazlem za to 50C62 i powiem ze sie przerazilem bo nie po odpieciu sie z filmem HD od niego podlaczylem sie do Lcd samsunga z symbolem M i bylem w szoku ze czern na LCD byla super. Na plazmie szara na maxa

Euro rtv nazywa go super nowaoscia. Ciekawe czemu jak taki nowy to nie ma nawet 1366x760 tylko 1024

Co to za badziew i jak ma sie do C91H pytam bo chcialem kupic takiego. W piatek jade wlasnie zobaczyc C91H i jesli taka badziewna bedzie czern to sie zalamie. No bo to przeciez przegiecie zeby LCD mial lepsza czern!
Chyba ze ja czegos o plazmach nie wiem

Aaaaa i wydaje mi sie ze lekko mrugal - tak jak telewizory CRT bez 100Hz
Prosze powiedzcie mi ze C91H to zupelnie cos innego!
Chce kupic TV do ogladania materialow 720p z kompa i granie na Xbox360.
Myslalem o LCD ale poszukalem C91H za 4700zl no i widze ze ma przywoite opinie. Nie ogladam telewizji!
chce 50" C91H dlatego bo ma rozdzielczosc 1366x720 a nie 1024 jak to ma miejsce w 42". Rozumie ze jakosc jest bardzo zblizona do hdready lcdkow? Czy jednak jakosc lcd w wyswietlaniu obrazu 720p jest lepsza?
Tylko chcialbym miec czern dobra a nie jak w tym badziewnym 50c62! Tam dno na maxa - serio! I to ma kosztowac 5000zl
Sorki za tyle pytan ale juz nie wiem co kupic. Najpierw mial byc sharp rd2e LCD a teraz zachorowalem na tego 50C91H. Prosze o pomoc.