powiem wam, że albo wzrok się przyzwyczaja, albo clouding zanika z czasem
hehehe tak już któryś tydzień mam tv i jak clouding malutki był tak teraz go wcale nie ma albo ja go nie widze
a im dłużej tv się ogląda danego dnia tym bardziej nie wiem może nagrzewa się tv i to znika bez kitu ;P przy okazji transmisja wczorajszego półfinału dużo lepsza niż poprzednie normalnie widziałem pory na gębie messiego
wszystkich ludzi z problemami zapraszam do mnie po ustawienia. Ostrzegam, że nie oglądam na trybie film
ale na swój specyficzny sposób doszedłem do bardzo naturalnego i przyjemnego obrazu z zachowaniem przywilejów trybu standard jak choćby zmniejszanie podświetlenia przy ciemnym tle (tak tak kolego, zmieniasz kanały i masz chmurki, zmień na tryb standard i obraz się wygasi, nie będziesz widział nic). Tak samo odnośnie masowania matrycy mogę trochę doradzić bo sam to robiłem na początku i pomogło
zapraszam na priv.
jeśli o mnie chodzi aktualizacja mogłaby wnieść takie zmiany:
-możliwosć przewijania filmów kodowanych HEVC
-możliwość zmiany tła albo chociaż koloru tła dla odtwarzacza multi
-możliwość włączenia wizualizacji w odtwarzaczu muzycznym; możliwość zrobienia PiPu kiedy leci muzyka na obraz z TV
-możliwość personalizacji kolorowych przycisków na pilocie np przypisz pod czerwony nagrywanie, przypisz pod niebieski odtwarzanie nagrań
-możliwość wyłączenia powiadomień o dostępnej aktualizacji
-funkcja "zegarka" tzn klikam na pilocie jakiśtam klawisz i wyświetla mi się data i godzina
-aplikacja kalendarz w hubie ( często korzystam )
-guide mógłby działać szybciej
-informowanie o zakończeniu nagrywania i pozostałym miejscu na nagranie (nie wiem czy starczy na nagranie czy nie, nie wiem też kiedy nagrywanie się skończyło, jest to istotne bo tuner jest pojedynczy)
-dostępność equalizera dla zewnętrznych głośników, w tym funkcji surround i innych trybów dźwięku, dostępne jedynie dla wbudowanych głośników
te drobne zmiany uczyniłyby mnie najszczęśliwszym człowiekiem na świecie hehe