Witam Wszystkich jestem nowy tu i przyznam się, że dużo jest tu do czytania zdążyłem troszkę poczytać ale braknie mi lat na wszystkie posty więc spytam wprost - co możecie polecić do Samsunga LE32C z adapterów WIFI ( na pewno było to poruszane) za co przepraszam
...TVNPlayer nadal ma problem...
Cześć,
Macie może problem z guidem polegający na tym że czas jest cofnięty o godzinę względem rzeczywistości?
Wiecie jak to rozwiązać?
Incredibly tapatalked
Faktycznie kanaly cyfrowe dlugo sie przelaczaja w porownaniu do analogowych. Jakos do 1-2 sek. Niektore kanaly nawet do 3 sek.dłuższe było przełączanie pomiędzy cyfrowymi programami, jak również dłużej uruchamiał się TV..
Napisałem dzisiaj info do TVNPlayer'a i o dziwo szybko odpowiedź otrzymałem taką: "Problem z aplikacją na telewizory Samsung jest nam znany, kończymy prace nad aktualizacją. Powinna pojawić się w przyszłym tygodniu.". Więc czekamy
TVNPlayer DZIAŁA! Wczoraj uruchomiłem np. odcinek Lekarzy i poszedł bez problemu!
Nie pojawiła się żadna aktualizacja owego widgetu, widocznie coś na serwerach TVN nie do końca było wszystko dobrze skonfigurowane...
POtwierdzam. U mnie tez juz dziala.
Witajcie, doradźcie skąd wziąć wcześniejszy od 3015 soft tj skąd go pobrać i jaki konkretnie szukać. Nie mogę uruchomić w menu serwisowym funkcji PVR. Chcę spróbować na wcześniejszym sofcie, do menu serwisowego po raz pierwszy wszedłem przy sofcie 3015.