skąd pobrać wcześniejszy soft, no i ten z nr 0000 ?
Powrot do starszego softu z 3009 w TV C650.rar - Samsung LE40C650 - legalne_gps - Chomikuj.pl
skąd pobrać wcześniejszy soft, no i ten z nr 0000 ?
UWAGA
Kombinowanie przy menu serwisowym grozi utratą gwarancji.
Sa dwie mozliwosci, jedna to podlaczenie dekodera sat przez zlacze EURO ( wtedy podawane jest napiecie przelaczajace tv na to wejscie) lub zakupienie uniwersalnego pilota Logitech gdzie mozna zaprogramowac sekwencje zalacznia urzadzen i ich konfiguracje: jakie wejscie, glosnosc, tryb pracy, kolejnosc zalacznych urzadzen itp. Gdyby dekodery mialy dolaczona funkcje sterowania tv przez kabel HDMI to byloby po klopocie
Cos mi sie zdaje ze takie funkcje posiadaly tez piloty sprzedawane w LIDLU za ok 30 pare zl.
PILOT Silvercrest UNIWERSALNY 10w1 **UCZĄCY SIĘ ** (2533353706) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ps: wydaje mi się że w/w pilot widziałem niedawno w Netto.
ps2: mój jest bardzo podobny do w/w, ten jest trochę drogi ale...
Witam,
Sprawdzaliście ostatnio IPLĘ? U mnie jak wchodzę w kategorię Seriale nie widać filmów. Aby obejrzeć odcinek serialu trzeba użyć szukajki. Też tak macie? Ogólnie, mimo tego, że jestem zadowolony z tego TV, zaczyna wqurwiać mnie polityka producenta w stosunku do klientów. Olewka w kwestii tvn player, ipli świadczy o tym, że Samsung ma nas daleko w doopie. Zabranie google maps było dla mnie sqrwysyństwem. Czy znacie jakieś TV, gdzie Google Maps śmiga?