Ipla się nie zacina, na 10 prób uruchomiła się 10 razy. Brak możliwości wykupu innych pakietów
Podaj nr FW.
Ipla się nie zacina, na 10 prób uruchomiła się 10 razy. Brak możliwości wykupu innych pakietów
t-valdeuc-3018.1podaj nr fw.
to chyba jest różnie, bo bzyczenie (przynajmniej u mnie) powoduje pęknięty lak na cewce ferrytowej. Tak sobie to wymyśliłem, że w zależności od tego pęknięcia inna jest częstotliwość w której wpada to ustrojstwo w drgania. U mnie np. zmieniając ustawienia obrazu dynamiczny bzyczał najmniej.Witam, kupiłem używany telewizor LE37C630, jak u większości użytkowników mam problem z "buczeniem" próbowałem na kilka sposobów i dalej nic, hałas nie jest duzy mysle ze da sie przyzwyczaić jedyna opcja w której telewizor działa bez buczenia gdy jest wlaczony jest opcja: Plug&play czy wie ktoś czemu akurat na tej opcji nic nie buczy?
Witam, kupiłem używany telewizor LE37C63
Kilkanaście dni temu pojawiły się u mnie problemy z działaniem aplikacji TVN Player. Po wybraniu serialu/filmu pojawia się blok reklam przym często ostatnio po jednej reklamie lub po dwóch lub też przed pierwszą reklamą (bywa różnie - loteria) pojawia się komunikat "błąd połączenia z siecią" - i aplikacja wraca do menu głównego TVN Playera.
Czy też tak macie? Już robiłem restart całego InternetTV ale nadal pojawia się ten błąd.
Zanim uda mi się uruchomić którykolwiek serial/film mija jakieś 10 minut bo sytuacja się powtarza.
Proszę o jakieś porady.