A co wnosi nowego bo nie znalazlem?
Moze naprawia Iple?
przy wlanczaniu ipli trzymaj prawy klawisz kierunkowy na pilocie , ipla dziala
A co wnosi nowego bo nie znalazlem?
Moze naprawia Iple?
Ogólnie sporo aktualizacji w Internet@tv. Na zagranicznych forach więcej o tym piszą.
wypakuj go jak go sciagnełes i dopiero na pendriva potem do tv menii aktualizacja przez usb
Dzisiaj za każdym razem gdy wszedłem w Internet@TV aktualizowało mi się za każdym razem 10 aplikacji. W rzeczywistości te aplikacje nie mają nowych wersji, patrzałem nr wersji i datę wydania.
Na pewno na stałe odinstalowywał się Yahoo.
Czy ktoś miał podobnie?
Do Seba21: Na tv C650 masz Iplę najnowszą?? Z TV online, np. z pakietu sport Eurosport możesz na żywo oglądać?...Nic mi nie odpisali a za dwa tygodnie nagle była aktualizacja do tej najnowszej. Przypadek? Może.
Do Seba21: Na tv C650 masz Iplę najnowszą?? Z TV online, np. z pakietu sport Eurosport możesz na żywo oglądać?
Dzisiaj za każdym razem gdy wszedłem w Internet@TV aktualizowało mi się za każdym razem 10 aplikacji. W rzeczywistości te aplikacje nie mają nowych wersji, patrzałem nr wersji i datę wydania.
Na pewno na stałe odinstalowywał się Yahoo.
Czy ktoś miał podobnie?
I tak jakoś Ipla się nie zawiesza!
(
Ja za to mam problem z YouTube. Mam soft 3015 i od paru dni jak włączam aplikacje to wszystkie filmiki mają "zerowy czas" i nic nie da się włączyć. Też tak macie? Dodam jeszcze, że przywracałem ustawienia fabryczne co niestety nie pomogło.